ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντεμπούτο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ιωάννου!

Ντεμπούτο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ιωάννου!

Το ντεμπούτο του με την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ U18 πραγματοποίησε ο 16χρονος Κύπριος αμυντικός, Νικόλας Ιωάνννου. Διαβάστε το story.

Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, όμως ο Νικόλας Ιωάννου μπορεί να υπερηφανεύται εδώ και λίγα 24ωρα για το γεγονός ότι πραγματοποίησε (το βράδυ της Τετάρτης) το ντεμπούτο του με την ομάδα U18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνιζόμενος και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με τη Ντέρμπι Κάουντι για το FA Youth Cup.

Aναμφίβολα πρόκειται για σημαντικό επίτευγμα, καθώς ηλικιακά ανήκει στην ομάδα των U16 και είναι το ένα από τα τρία μόλις παιδιά αυτής της ομάδας που προπονούνται με την U18!

Ο παίκτης ενημερώθηκε πως θα κάνει ντεμπούτο 3-4 ημέρες πριν τον αγώνα, ενώ το "παρών" στις εξέδρες έδωσε μεταξύ άλλων και ο τεχνικός της πρώτης της ομάδας των "κόκκινων διαβόλων", Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μάλιστα, πριν από την έναρξη του αγώνα ο πολύπειρος "Φέργκι" βρέθηκε στα αποδυτήρια και είχε μία σύντομη συζήτηση με τους παίκτες της U18, λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την αναμέτρηση με τα "κριάρια".

Διαβάστε περισσότερα για το ντεμπούτο του Κύπριου άσου στο Balla.com.cy.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ