ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Νέο συμβόλαιο σε Ρούνεϊ

Νέο συμβόλαιο σε Ρούνεϊ

Διατεθειμένη να προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο στον Γουέιν Ρούνεϊ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να βάλει τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του.

Μετά την επέκταση συμβολαίου του Νάνι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σειρά παίρνει ο Γουέιν Ρούνεϊ σύμφωνα με την "Telegraph".

Το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού εκπνέει το 2015 και οι "κόκκινοι διάβολοι" γνωρίζουν πως είναι επιτακτικό να υπογράψει ο Ρούνεϊ νέο συμβόλαιο, αφού σε διαφορετική περίπτωση το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση η παραμονή του.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Αγγλίας θα αφήσουν να περάσει ένα χρονικό διάστημα πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων προκειμένου να ξεχαστεί η στάση που τηρούσε ο Ρούνεϊ το καλοκαίρι, όταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ζητούσε να πάρει μεταγραφή.

Πηγή εντός του συλλόγου είπε: "Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο έχει δημιουργήσει μία νέα ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει βιασύνη για να μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο, αλλά ας πούμε ότι όταν γίνουν οι διαπραγματεύσεις, τον Ιανουάριο, θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι θα μείνει εδώ και μετά τα τριάντα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ