ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Υπέγραψε για πέντε χρονια ο Νάνι

Υπέγραψε για πέντε χρονια ο Νάνι

Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα τον κρατήσει στο "Ολντ Τράφορντ" μέχρι το 2018, υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νάνι.

Ο Νάνι έχει ήδη έξι γεμάτες σεζόν ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον βαδίζει ολοταχώς στο να ξεπεράσει τη δεκαετία ως "κόκκινος διάβολος", με τον Πορτογάλο να υπογράφει την Πέμπτη νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που τον δένει στον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

"Είναι φανταστική εμπειρία για μένα το να αγωνίζομαι στη Γιουνάιτεντ. Όταν ήρθα στο σύλλογο δεν φαντάστηκα ποτέ τις επιτυχίες που θα απολαμβάναμε", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νάνι, και συνέχισε:

"Το να προπονείσαι κάθε ημέρα με κορυφαίους παίκτες που θέλουν να κερδίζουν τρόπαια κάθε χρόνο είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για μένα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο νέος τεχνικός μου έδειξε εμπιστοσύνη και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα μου να συναγωνιστεί για περισσότερες επιτυχίες τη φετινή σεζόν".

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε για την παραμονή του 26χρονου διεθνούς Πορτογάλου winger: "Είμαι πραγματικά ευτυχής που ο Νάνι ανανέωσε για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Έχει περισσότερες ικανότητες και εμπειρία από έναν παίκτη που είναι 26 ετών. Έχω εντυπωσιαστεί από την παρουσία του στις προπονήσεις και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του τις ερχόμενες σεζόν".

Η ανακοίνωση του νέου συμβολαίου του Νάνι από το Twitter της Γιουνάιτεντ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ