ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπολτ στηρίζει... Φελαϊνί

Usain Bolt Wishes Marouane Fellaini Good Luck At Manchester United - from http://www.youtube.com/watch?v=OPwXe2LN5og
Usain Bolt Wishes Marouane Fellaini Good Luck At Manchester United - from http://www.youtube.com/watch?v=OPwXe2LN5og USAIN BOLT WISHES MAROUANE FELLAINI GOOD LUCK AT MANCHESTER UNITED - FROM HTTP://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=OPWXE2LN5OG

Την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Μαρουάν Φελαϊνί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Γιουσέιν Μπολτ. Δείτε το video!

Ο Γιουσέιν Μπολτ είχε ζητήσει επιτακτικά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσει ένα χαφ κλάσης, λίγο μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής, και η επιθυμία του δεν άργησε να γίνει πράξη.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας βρήκε αρκετές πόρτες κλειστές όμως στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δέχτηκε να βγάλει από τα ταμεία της 32.400.000 ευρώ για να κάνει δικό της από την Έβερτον τον Μαρουάν Φελαϊνί.

Η έλευση στο "Ολντ Τράφορντ" του διεθνούς Βέλγου μέσου φαίνεται μάλιστα πως ενθουσίασε τον Μπολτ, με τον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο και φανατικό οπαδό της Γιουνάιτεντ να βρίσκει έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο για να στηρίξει τον Φελαϊνί.

Αυτός ήταν να ανεβάσει ένα video στο οποίο κρατάει μία φανέλα της Εθνικής Βελγίου με το όνομα του Φελαϊνί στην πλάτη, με τον Τζαμαϊκανό να ζητάει από τους οπαδούς της ομάδας να προσφέρουν αμέριστη στήριξη στον νεοαποκτηθέντα άσο.

Δείτε το video...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ