ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Μυθική" προσφορά για Βεράτι

"Μυθική" προσφορά για Βεράτι

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει εντοπίσει τον μεγάλο στόχο του για την μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτός είναι ο Μάρκο Βεράτι. Διαβάστε για τη σούπερ πρόταση που ετοιμάζουν στην Παρί Σεν Ζερμέν οι "κόκκινοι διάβολοι".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 38.400.000 ευρώ για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς της με τον Ερίκ Μπερτράν Μπεγί, αποκτώντας τον (για 4+2 χρόνια) από την Βιγιαρεάλ, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος δεν σταματάει εδώ, με την διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" να ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα ξεχωριστό δώρο στον Πορτογάλο.

Αυτός θα είναι ο Μάρκο Βεράτι, με τα ιταλικά και τα αγγλικά μέσα να αναπαράγουν τις φήμες που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ετοιμάζεται να καταθέσει αστρονομική πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ στους Παριζιάνους για να ντύσει στα κόκκινα τον 23χρονο Ιταλό μέσο.

Αυτός τον "γάμο" μάλιστα προσπαθεί να τον... επιβάλλει ο επί μία τετραετία σούπερ σταρ της Παρί και πρώην συμπαίκτης του Βεράτι, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως ο Σουηδός έχει ζητήσει από τη Γιουνάιτεντ να κινηθεί για τον βραχύσωμο μέσο ώστε να του κάνει... παρέα στο "Old Trafford".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ