ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καγκάουα: "Ρωτήστε τον Μόγιες γιατί δεν παίζω"

Καγκάουα: "Ρωτήστε τον Μόγιες γιατί δεν παίζω"
© AP

Ο Σίνζι Καγκάουα πέταξε το μπαλάκι στον Ντέιβιντ Μόγιες τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χωρίς χρόνο συμμετοχής ως τώρα στην Premier League είναι ο Σίνζι Καγκάουα, ο οποίος έχει αγωνιστεί ελάχιστα μόνο στο Community Shield κόντρα στη Γουίγκαν.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δε δείχνει να τον εμπιστεύεται και αυτό έχει δυσαρεστήσει τον Ιάπωνα, ο οποίος σκόραρε την Τρίτη σε φιλικό της εθνικής του με αντίπαλο την Γκάνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 24χρονος ρωτήθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του στη Γιουνάιτεντ και είπε:

"Σας παρακαλώ, ρωτήστε τον Μόγιες γιατί δεν παίζω. Είναι απογοητευτικό να μην αγωνίζομαι, αλλά σκόραρα ένα γκολ που μου δίνει αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στον σύλλογό μου και να βελτιωθούν τα πράγματα. Είναι δύσκολο να μην παίζω. Αυτές της μέρες η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη.

Επομένως, ήταν πολύ καλό που έπαιξα με την Ιαπωνία και που σκόραρα γιατί ένιωσα καλά. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πιέζω για να μου δοθεί μία ευκαιρία. Όταν επιστρέψω στον σύλλογό μου θα περιμένω για μία ευκαιρία τόσο στο Champions League όσο και στην Premier League. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ