ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η γκάφα του Ρόχο με το διαβατήριό του

Η γκάφα του Ρόχο με το διαβατήριό του
© MATT WEST / BPI

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκος Ρόχο, ξέχασε να ανανεώσει το διαβατήριό του και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να ταξιδέψει για τη Βόρεια Αμερική και την περιοδεία της ομάδας. Ως πρόστιμο θα πληρώσει το ποσό των 196.000 ευρώ.

Αρκετά ακριβά θα πληρώσει την αμέλειά του ο Μάρκος Ρόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αργεντινός ακραίος μπακ επρόκειτο να ταξιδέψει για τη Βόρεια Αμερική και την περιοδεία της ομάδας του στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως δεν τα κατάφερε λόγω... διαβατηρίου.

Συγκεκριμένα, δεν το είχε ανανεώσει, αυτό είχε λήξει και ενώ πήγε κανονικά στο αεροδρόμιο για να πετάξει, εκεί έμαθε πως δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να πάει να συναντήσει την αποστολή των "κόκκινων διαβόλων".

Η εξέλιξη αυτή μόνο ικανοποίηση δεν έφερε στον προπονητή του, Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος ήταν πολύ απογοητευμένος και μάλιστα ο Ρόχο θα πληρώσει πρόστιμο 196.000 ευρώ. Αν μη τι άλλο, θα "πονέσει" αρκετά η τσέπη του, ώστε να μάθει την άλλη φορά να είναι πιο επιμελής.

Μάλιστα, ο Αργεντινός κάθισε αρκετές ημέρες για να ξεκουραστεί μετά το Copa America και τον περίμενε πως και πως ο Ολλανδός κόουτς. Εντούτοις, έμεινε με την... όρεξη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ