ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει τον Ιμπραχίμοβιτς

Η Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει τον Ιμπραχίμοβιτς

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να έχει "πατήσει" τα 35, αλλά η Γιουνάιτεντ επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Σουηδό επιθετικό μέχρι το 2019.

Τι κι αν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του; Οι επιδόσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, με τους ιθύνοντες των "κόκκινων διαβόλων" να επιθυμούν να τον "δέσουν" στο Νησί μέχρι το 2019.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sυn, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Σουηδό επιθετικό για ακόμη δύο χρόνια. Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης ακόμη ενός χρόνου.

Όπως αποδεικνύεται οι ιθύνοντες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του "Ίμπρα" και θέλουν να τον κρατήσουν στο "Old Trafford" μέχρι το 2019. Όταν, δηλαδή θα έχει συμπληρώσει 37 χρόνια ζωής.

Βέβαια, δεν είναι μόνο η διοίκηση που θέλει την παραμονή του Σουηδού. Είναι γνωστό ότι κι ο Ζοζέ Μουρίνιο επιθυμεί να τον έχει στο ρόστερ, καθώς τον θεωρεί βασικό "γρανάζι" για την επίθεση της ομάδας.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2016/17) ο Ιμπραχίμοβιτς έχει αγωνιστεί σε 29 αναμετρήσεις, ενώ έχει σκοράρει 19 τέρματα, "οδηγώντας" τους συμπαίκτες του στη νίκη. Θα έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του σε αυτό το σενάριο, καθώς το να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο μέχρι τα 37 αποτελεί ρίσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτσι θα ήταν το σήμα της Man.Utd εμπνευσμένο από το νέο της Γιουβέντους
Έτσι πανηγύρισε ο Ιμπραχίμοβιτς το γκολ στο ντέρμπι
Η τρομερή συνέντευξη του Ιμπραχίμοβιτς στον Ανρί
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ