ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η τρομερή συνέντευξη του Ιμπραχίμοβιτς στον Ανρί

Η τρομερή συνέντευξη του Ιμπραχίμοβιτς στον Ανρί

Διαβάστε την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς στον Τιερί Ανρί. Τι είπε για την επιλογή της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και της Premier League, τη ζωή στην Αγγλία και τον "δύσκολο δρόμο", όπως τον χαρακτήρισε, που πάντα επέλεγε ν' ακολουθεί. Τα τρομερά πειράγματα που ακολούθησαν προς τον... απρόσκλητο Πογκμπά. (VIDEOS)

Μια "σπαρταριστή" συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσει κανείς, έλαβε χώρα μπροστά στην κάμερα του Sky Sports, με τον Τιερί Ανρί να παίρνει συνέντευξη από τον Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς.

Κύρια θέματα της συζήτησής τους, αποτέλεσαν το "κεφάλαιο" της Premier League που άνοιξε αργά για τον Σουηδό φορ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η κριτική που δέχεται ο 35χρονος, από μερίδα του Τύπου και των οπαδών. Ειδικά στο τελευταίο σκέλος, εκστόμισε ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ατάκες, οι οποίες σίγουρα θα προκαλέσουν συζητήσεις στο Νησί (και όχι μόνο).

Στο τέλος θα δείτε σε βίντεο και τον Πολ Πογκμπά να εμφανίζεται από το πουθενά, για να "σφυρίξει" την... έναρξη του χαβαλέ, με τη μία ατάκα να διαδέχεται την άλλη και το "πικάρισμα" προς τον 23χρονο μέσο να μην έχει τελειωμό!

Ο Ανρί ξεκίνησε ρωτώντας τον σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στην Premier League και τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα, στα οποία και αγωνίστηκε. Ο 35χρονος είπε πως “νομίζω ότι ο ρυθμός του αγώνα είναι υψηλός εδώ, πολύ υψηλός. Το γνώριζα προτού έρθω και μερικοί από τους παίκτες με τους οποίους έχω παίξει, μου είχαν μιλήσει γι' αυτό και μου είχαν πει ακριβώς το ίδιο.

Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς, ή να προσαρμοστείς σε αυτό, θα περάσεις δύσκολες στιγμές. Ακόμη κι αν είσαι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ή ο καλύτερος 'τεχνίτης', πρέπει να διαχειριστείς αυτήν την κατάσταση. Όταν μπορέσεις να καταλάβεις το παιχνίδι, θα το κάνεις εύκολο για τον εαυτό σου. Μου αρέσει η καυτή ατμόσφαιρα που έχουν όλα τα γήπεδα. Είναι ωραία, το απολαμβάνω και ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω κάτι μέσω του ποδοσφαίρου που παίζω”.

Η τρομερή συνέντευξη του Ιμπραχίμοβιτς στον Ανρί

Η επόμενη ερώτησε του Γάλλου θρύλου αφορούσε τη ζωή του Ζλάταν στο Μάντσεστερ, με τον δεύτερο να απαντά: “Είναι ωραία, έχω ότι χρειάζομαι. Η οικογένεια είναι χαρούμενη, έχουμε όσα χρειαζόμαστε. Εξαρτάται και από το τι θέλεις να κάνεις. Εγώ είμαι πολύ απλός. Χρειάζομαι την προπόνησή μου και την οικογένεια μου για να είμαι χαρούμενος, γιατί αν εκείνοι είναι χαρούμενοι, μπορώ να συγκεντρωθώ στο βασικό θέμα μου, το οποίο είναι το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά την πόλη, είναι επίσης ωραία. Δεν είμαι κάποιος ο οποίος βγαίνει για να δει τα ιστορικά μέρη και τη φιλοσοφία της πόλης. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι είναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι είμαι έτσι, επειδή περίμεναν πιο τρελά πράγματα να συμβαίνουν γύρω μου. Περισσότερο... παπαράτσι. Νομίζω ότι είναι λίγο απογοητευμένοι γι' αυτό, αλλά αυτός είμαι. Είμαι απλός, είμαι ένας τύπος της οικογένειας”.

Για το χρονικό σημείο στο οποίο αποφάσισε να έρθει στη Γιουνάιτεντ και στην Premier League, τόνισε: “Λόγω των χρόνιων 'μουρμουρών' που έλεγαν πράγματα όπως '(ο Ζλάταν) δεν θα τα κατάφερνε ποτέ στην Premier League'. Είχα την μικρή περιπέτειά μου, τριγυρίζοντας σε διάφορες χώρες, και όταν ένιωσα πως ήταν δύσκολο για εμένα, επέλεξα να έρθω εδώ. Κάποιος άλλος στη θέση μου θα έπαιρνε τον εύκολο δρόμο, να πάει στο εξωτερικό, να βγάλει λεφτά στην Κίνα, ή να αποσυρθεί. Εγώ επέλεξα να μην το κάνω αυτό. Αποδέχτηκα την πρόκληση.

Γι' αυτό και διάλεξα τη Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση τα τελευταία 4-5 χρόνια και αν μπορέσω να ολοκληρώσω την αποστολή του να τους επαναφέρω στην κορυφή, θα είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος. Δεν μου αρέσει η εύκολη αποστολή, η εύκολη δουλειά, οι εύκολοι στόχοι. Πάντα μου άρεσαν τα δύσκολα, όπου κι αν πήγαινα. Έπρεπε να κάνω πολύ περισσότερα από τους υπόλοιπους και έτσι το βλέπω και εδώ. Στην ηλικία των 35, κάποιοι έλεγαν ότι θα ήταν αδύνατο, αλλά κάνω ότι είμαι σε θέση κάνω”.

Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring their second goal from the penalty spot during the English Premier League football match between Manchester United and Southampton at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 19, 2016. / AFP / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  /         (Photo credit should read OLI SCARFF/AFP/Getty Images)
Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring their second goal from the penalty spot during the English Premier League football match between Manchester United and Southampton at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 19, 2016. / AFP / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / (Photo credit should read OLI SCARFF/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Αφού ο Ανρί τόνισε ότι τάσσεται με το μέρος του συνομιλητή του στην κριτική που δέχεται κατά καιρούς για τις... αλαζονικές του τάσεις, του ζήτησε να αποκαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός Ζλάταν: “Δουλεύω πού σκληρά, μου αρέσει η σκληρή δουλειά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι από την παλαιότερη γενιά, τη γενιά της σκληρής δουλειάς. Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τη νέα γενιά, η οποία δεν βλέπω να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο, γιατί ερευνώνται από τα ΜΜΕ με διαφορετικό τρόπο, παίρνουν μεγαλύτερη προβολή, πολύ πιο γρήγορη από αυτή που έπαιρνα εγώ παλαιότερα.

Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο για όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά ο κόσμος περιμένει τα αρνητικά, επειδή αυτά πουλάνε περισσότερο. Δεν κοιτούν την άλλη πλευρά του νομίσματος, γιατί είναι πολύ καθαρή. Θέλουν το 'βρώμικο' πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα, γιατί πέρασα έτσι όλη μου την καριέρα. Αυτό είναι κάτι που με πυροδοτεί, μου δίνει ενέργεια. Ο κόσμος μιλά για εμένα και λέει 'είσαι νεκρός, είσαι έτσι, είσαι αλλιώς'. Πρώην παίκτες μιλούν και ούτε καν τους θυμάμαι όταν έπαιζαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνοι θα θυμούνται εμένα για το υπόλοιπο της ζωής τους”.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να κερδίσει το πρωτάθλημα η ομάδα του, είπε: “Το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο. Δεν υπάρχει μια ομάδα που μπορείς να πεις ότι θα μείνει στην κορυφή και θα το κερδίσει. Η Τσέλσι τα πάει φανταστικά τελευταία. Θα χρειαστεί να ανέβουμε περισσότερο και να τους... ενοχλήσουμε. Κάθε ομάδα έχει περίοδο ντεφορμαρίσματος στο πρωτάθλημα".

Κάπου εκεί εμφανίστηκε κι ο Πολ Πογκμπά, με τον Ιμπραχίμοβιτς να τον καλεί με την απίθανη ατάκα "έλα να καθίσεις παρέα με δύο μεγάλους παίκτες" και να συνεχίζει λέγοντας πως "μόνο θα ακούς, δεν θα μιλάς", με τον Ανρί να "λύνεται" στα γέλια και έπειτα να μπαίνει κι εκείνος στο "κόλπο".

Και ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μχιταριάν τερμάτισε στις 3 πρώτες θέσεις των "γκολ του μήνα" της Γιουνάιτεντ!
Μέχρι το 2018 στη Γιουνάιτεντ ο Φελαϊνί
Στην Έβερτον ο Σνιντερλέν
Καντονά: "Ας σώσει κάποιος τον Γκουαρδιόλα απ' τη Σίτι"
Γαλλικό ενδιαφέρον για Ντεπάι
Ευαγγελόπουλος: "Χαρούμενος στη Ρόμα ο Μανωλάς"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ