ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιόρτασε με παίκτριες της Μάντσεστερ Σίτι ο Φαν Χάαλ

Γιόρτασε με παίκτριες της Μάντσεστερ Σίτι ο Φαν Χάαλ
© INSAGRAM - @TONIDUGGAN

Ο Λουί Φαν Χάαλ είχε κάθε λόγο να βγει έξω μετά τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και όπως φάνηκε μετά το θρίαμβό του είχε και τα τυχερά του. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εδώ και αρκετό καιρό ο Λουί Φαν Χάαλ έχει ακούσει αρκετά τόσο από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και από δημοσιογράφους. Ωστόσο, με την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του και τον θρίαμβο επί τη Μάνταστερ Σίτι έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.

Κάπως έτσι, ο Ολλανδός προπονητής βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι του Μάντσεστερ.

Η φωτογραφία όμως που έκανε γνωστή στο διαδίκτυο την παρουσία του εκεί προήλθε από μάλλον περίεργο τρόπο. Δύο παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκαν και εκείνες στο μαγαζί και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Η Τόνι Ντάνγκαν και η Ισομπελ Κρίστιανσεν φωτογραφήθηκαν με τον Ολλανδό προπονητή και ανέβασαν τη φωτογραφία τους στο προφίλ της πρώτης. Η κίνηση αυτή της Ντάνγκαν δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της ομάδας της και έτσι αναγκάστηκε να κατεβάσει την φωτογραφία.

Πάντως ο Λουί Φαν Χάαλ έδειξε να απολαμβάνει τη νίκη του και παρέα με τη σύζυγό του και κάποιους φίλους του έφυγε χαμογελαστός από το μαγαζί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ