ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Αυτό δε θα συμβεί ξανά"

Φέργκιουσον: "Αυτό δε θα συμβεί ξανά"
Φέργκιουσον

Δείτε το βιντεάκι του Sky Sports για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με αφορμή τα 1000 παιχνίδια που συμπλήρωσε στους πάγκους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνες πρωταθλήματος και τις δηλώσεις του για το επίτευγμά του.

Ένα πολύ όμορφο ταξίδι, όπως ο ίδιος είπε, πραγματοποιεί τα τελευταία 26 χρόνια ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και την Κυριακή έφτασε σε ένα ακόμη εντυπωσιακό επίτευγμα.

Κόντρα στη Σάουθαμπτον έφτασε τα 1000 παιχνίδια πρωταθλήματος με τους "κόκκινους διαβόλους" με τα στατιστικά του να είναι εντυπωσιακά, όπως έδειξε και το Sky Sports λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τους "Άγιους". Ο 70χρονος έχει ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 60% (599 νίκες, 233 ισοπαλίες, 168 ήττες).

Παράλληλα, αυτή είναι η 27η σεζόν του, στις 12 εκ των οποίων έχει πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Συνολικά όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει 48 ομάδες και 158 προπονητές.

"1000ο παιχνίδι, είναι φανταστικό... Δε νομίζω πως θα συμβεί ξανά" ήταν μία από τις ατάκες που είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Φέργκιουσον, ο οποίος έχει γίνει πλέον θρύλος όχι μόνο για τη Γιουνάιτεντ, η οποία τον τίμησε πέρυσι δίνοντας το όνομά του σε μία κερκίδα του "Ολντ Τράφορντ", αλλά ολόκληρου του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης για το Fairytale για Φαν Πέρσι και Φέργκιουσον

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ