ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ερνάντες: "Θα ιδρώσω τη φανέλα μέχρι θανάτου"

Ερνάντες: "Θα ιδρώσω τη φανέλα μέχρι θανάτου"

Ο Χαβιέρ Ερνάντες υποσχέθηκε ότι δεν θα σταματήσει να... τρέχει στον τελικό του του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τόνισε ότι οι συγκρίσεις που αφορούν αυτόν και τον Λιονέλ Μέσι τον αφήνουν παγερά αδιάφορο.

"Είμαι ποδοσφαιριστής αυτής της μεγάλης ομάδας. Δεν φιλοδοξώ να γίνω Μέσι. Είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής", τόνισε ο "Τσιτσαρίτο", ο οποίος παρά τα 20 γκολ του στην πρώτη του χρονιά στο "Ολντ Τράφορντ" ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την παραμικρή ψύχωση με το σκοράρισμα.

"Αυτό που μου προκαλεί ψύχωση είναι να ιδρώνω αυτή τη φανέλα μέχρι θανάτου και δεν θα σταματήσω ποτέ να τρέχω. Δεν έχω ψύχωση με τα γκολ. Τα γκολ είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας.

Οι επιθετικοί εχουν απλά την καλή τύχη να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα. Σε μία ομάδα όπως η δική μας, ακόμα και ο Έντουιν (φαν ντερ Σαρ) μπορεί να πετύχει γκολ.

Για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα φαντάζει φαβορί στον τελικό, όπως πάνω-κάτω ίσχυε και στον προ διετίας μεταξύ τους τελικό, ο 22χρονος Μεξικανός άσος είπε:

"Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς. Η Μπαρτσελόνα είναι μία εξαιρετική ομάδα που παίζει πανέμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Όμως δεν είμαστε στον τελικό για πλάκα.

Το ποδόσφαιρο είναι το λιγότερο προβλέψιμο άθλημα στην υφήλιο. Μπορεί να έχουμε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι ή ένα πολύ κλειστό".

Όσον αφορά δε στην ταχύτατη προσαρμογή του στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ερνάντες δήλωσε ότι το κλειδί ήταν η παρουσία της οικογένειάς του αλλά και το κλίμα... οικογένειας που συνάντησε στο "Ολντ Τράφορντ".

"Έπαιξε ρόλο το ότι ήρθε μαζί μου η οικογένεια. Είμαι στον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο. Όλος ο κόσμος, σε βοηθάει, σου συμπεριφέρονται λες και είσαι δικός τους άνθρωπος.

Αυτό το περιβάλλον σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς 100% στη δουλειά, στα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με τη ζωή μου στο Μάντσεστερ. Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ