ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έκπληξη Φέργκιουσον για συμφωνία Μπάγερν-Γουαρδιόλα

Έκπληξη Φέργκιουσον για συμφωνία Μπάγερν-Γουαρδιόλα

Ο Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχτηκε πως δεν περίμενε με τίποτα τον "γάμο" μεταξύ του Πεπ Γουαρδιόλα και της Μπάγερν Μονάχου, χαρακτηρίζοντας ωστόσο τους Βαυαρούς ως έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Πεπ Γουαρδιόλα επέλεξε μετά από τέσσερα χρόνια θριάμβων στη Μπαρτσελόνα να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι (υποψήφιος στόχος τους για το καλοκαίρι σύμφωνα με τα σενάρια) και το γεγονός αυτό προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξή του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε:

"Έμεινα έκπληκτος επειδή δεν το είδα να έρχεται. Οι φήμες έλεγαν για ομάδες από την Αγγλία", δήλωσε αρχικά ο Σκωτσέζος τεχνικός και συνέχισε:

"Εάν το δεις από την πλευρά του προπονητή, η Μπάγερν Μονάχου είναι μία ομάδα που δύσκολα απορρίπτεις επειδή είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη.

Έχουν μία φανταστική πόλη, ένα φανταστικό στάδιο, καλούς παίκτες και μεγάλη ιστορία. Το μέρος εκείνο είναι γεμάτο από παίκτες που έφτιαξαν την ιστορία του συλλόγου.

Υπάρχει ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ο Ούλι Χένες, ο Γκερντ Μίλερ και νομίζω ο Ζεπ Μάγερ. Και δεν είμαι σίγουρος τι ρόλο έχει τώρα ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Με όλες αυτές τις παραμέτρους, είναι πολύ εύκολο να επιλέξεις τη Μπάγερν Μονάχου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ