ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Ανοιχτή" σε πώληση του Ρούνεϊ στην Κίνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Ανοιχτή" σε πώληση του Ρούνεϊ στην Κίνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται "ανοικτή" σε ενδεχόμενη προσφορά από ομάδα της Κίνας για την πώληση του 30χρονου Άγγλου επιθετικού της, Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός, Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τις προσεχείς έξι εβδομάδες, φέρεται να είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος ομάδων του πρωταθλήματος Κίνας.

Η όρεξη των Κινέζων δισεκατομμυριούχων άνοιξε με την έλευση στην ασιατική χώρα των Λαβέτσι, Τζάκσον Μαρτίνες, Ραμίρες και Τεϊσέιρα (μεταξύ άλλων) και σίγουρα δεν θα σταματήσουν εδώ.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ομάδες της χώρας έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Γουέιν Ρούνεϊ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, να μην είναι αρνητική μπροστά σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως επικαλείται η "Mirror", ο Γουέιν Ρούνεϊ ενδεχομένως να λάβει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 650.000 ευρώ για να πειστεί να αφήσει το Νησί για την Ασία.

Με ποια προϋπόθεση, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάσει έναν από τους καλύτερους, εάν όχι τον καλύτερο παίκτη της;

Εάν τον Γουέιν Ρούνεϊ αντικαταστήσει ένας top-class ποδοσφαιριστής, χωρίς να αφήνεται να εννοηθεί ποιος μπορεί να είναι αυτός, και ο οποίος θα έχει ανταποδοτικά οικονομικά οφέλη και για τους χορηγούς της ομάδας.

Το σίριαλ αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια και το καλοκαίρι προμηνύεται "καυτό" για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ