ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τέσσερις "μνηστήρες" για Αγκουέρο

Τέσσερις "μνηστήρες" για Αγκουέρο

Οι ενδιαφερόμενοι για τον Σέρχιο Αγκουέρο αυξάνονται με τρομακτική ταχύτητα τις τελευταίες μέρες, καθώς ομάδες από τέσσερις χώρες εξετάζουν την περίπτωσή του!

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αναπτυχθεί πολλά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Σέρχιο Αγκουέρο στο "Etihad Stadium", λόγω του ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα φέρεται να μην πιστεύει στον Αργεντινό όσο οι προηγούμενοι προπονητές της Μάντσεστερ Σίτι.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Γκαμπριέλ Ζεζούς απέναντι στη Σουόνσι, ήρθε για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις συζητήσεις, παρότι ο ίδιος ο Αργεντινός, αλλά και η πλευρά της ομάδας δηλώνουν ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα κατάσταση.

Εντούτοις, όσο ο χρόνος συμμετοχής του 28χρονου φορ μειώνεται, τόσο ενισχύεται η πιθανότητα να αναζητήσει νέα ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέσσερις "μνηστήρες" για Αγκουέρο

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, υπάρχουν ήδη τέσσερις ομάδες που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και αν τα πράγματα συνεχίσουν να κυλούν κατ' αυτόν τον τρόπο μέχρι τον Ιούνιο, η λογική λέει ότι θα επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους. Πρόκειται για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ.

Ταυτόχρονα, υφίσταται σενάριο που θέλει τους "πολίτες" να αναζητούν επιθετικό, με πρώτο στη σχετική λίστα να βρίσκεται το όνομα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι ένα: η υπόθεση θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις του Καταλανού τεχνικού.

Τέσσερις "μνηστήρες" για Αγκουέρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ζεζούς έσωσε τη Μάντσεστερ Σίτι
Επιστρέφει για Αγκουέρο η Ρεάλ
Ο Γκουαρδιόλα θα "χτίσει" μια καινούργια Μάντσεστερ Σίτι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ