ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Πετάει" στο Μάντσεστερ για να υπογράψει στην Σίτι ο Μπράβο

"Πετάει" στο Μάντσεστερ για να υπογράψει στην Σίτι ο Μπράβο

Ο Κλάουντιο Μπράβο μπήκε στο αεροπλάνο για το Μάντσεστερ και αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Σίτι. Με τον Γέσπερ Σίλεσεν θα καλύψει το κενό του η Μπαρτσελόνα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πίεσε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι να κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν την ομάδα τους στη θέση του "Νο 1" πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και όλα δείχνουν πως το καταφέρνουν και με το παραπάνω.

Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ εδώ και λίγη ώρα, ο Κλαούντιο Μπράβο, "εκλεκτός" του Γκουαρδιόλα για να καλύψει τη θέση του γκολκίπερ, έχει ήδη επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία και το απόγευμα της Τρίτης (23/8) αναμένεται να φτάσει στο Μάντσεστερ ώστε να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των Μπαρτσελόνα και της Σίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι "πολίτες" θα καταβάλλουν στους "μπλαουγκράνα" το ποσό των 17.000.000 λιρών για να κάνουν δικό τους τον διεθνή Χιλιανό γκολκίπερ (δις κάτοχο του Copa America) ενώ ο ίδιος θα διπλασιάσει σχεδόν τις ετήσιες αποδοχές του σε σύγκριση με το συμβόλαιο που είχε στην Μπαρτσελόνα, καθώς θα αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα!

Η μεταγραφή του πάντως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν η Μπαρτσελόνα "κλείσει" τον διάδοχό του (αυτός θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γέσπερ Σίλεσεν του Άγιαξ), ενώ η έλευση του Μπράβο στους "πολίτες" ουσιαστικά οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τον Τζο Χαρτ αφού μετατρέπεται -μιας που υπάρχει και ο Καμπαγέρο- ως ο τρίτος κατά σειρά γκολκίπερ της ομάδας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ