ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πελεγκρίνι: "Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χαρτ"

Πελεγκρίνι: "Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χαρτ"
© AP

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε πως μπορεί ο Τζο Χαρτ να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Έβερτον λόγω των λαθών που έκανε με τη Μπάγερν Μονάχου.

Σε κακή κατάσταση είναι ο Τζο Χαρτ, στον οποίο ασκείται σκληρή κριτική από το σύνολο του αγγλικού Τύπου μετά το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου.

Σε μία βραδιά που οι "πολίτες" δεν ήταν καλοί, ο Άγγλος τερματοφύλακας δέχτηκε δύο γκολ στην κλειστή του γωνία, αναγκάζοντας έτσι τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μπει σε σκέψεις αναφορικά με το ποιος θα έπρεπε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στον αγώνα με την Έβερτον.

"Αναλύσαμε το παιχνίδι με τον Τζο και αισθάνεται πως δεν τα πήγε τόσο καλά. Ωστόσο, συνεχίζει με την ομάδα και εμείς τον εμπιστευόμαστε. Ελπίζουμε να συνέλθει από αυτό που έγινε τις προάλλες.

Θα αποφασίσουμε αύριο αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χαρτ. Ο Τζο γνωρίζει πως πρέπει να βελτιωθεί, αλλά έχει την εμπιστοσύνη μου" είπε μεταξύ άλλων ο Χιλιανός προπονητής ο οποίος παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς:

"Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, αλλά δεν ήμασταν καθόλου καλοί τις προάλλες. Δεν ήταν η μέρα μας. Ήταν άσχημο που δεχτήκαμε τρία γκολ. Δεν μπορείς να δέχεσαι τόσο εύκολα γκολ.

Στο πρωτάθλημα έπρεπε να έχουμε περισσότερους πόντους. Δεν είναι καλός ο μέσος όρος μας. Αν θες να πάρεις την Premier League πρέπει να νικάς κι εκτός έδρας. Πηγαίνουμε στο Λονδίνο να παίξουμε δύο παιχνίδια μετά τον αγώνα με την Έβερτον και πρέπει να είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ