ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Όχι" στην πρόταση της Ίντερ για Τέβες

Il giocatore argentino Carlos Tevez, obiettivo di mercato del Milan, con la maglia del Manchester City in una foto d'archivio del 1° gennaio 2011. ANSA
Il giocatore argentino Carlos Tevez, obiettivo di mercato del Milan, con la maglia del Manchester City in una foto d'archivio del 1° gennaio 2011. ANSA EPA

Η Ίντερ προσέφερε 25.000.000 ευρώ για τον Κάρλος Τέβες, όμως η πρόταση θεωρήθηκε μικρή από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην pole position είναι πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν!

Μετά από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων της Μίλαν με τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη εβδομάδα, όλα έδειχναν πως η Ίντερ είχε το "πάνω χέρι" για να κάνει δικό της τον Αργεντινό επιθετικό, όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική ιστοσελίδα "Skysports", οι " νερατζούρι" έκαναν πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ για τον Κάρλος Τέβες, όμως αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον αγγλικό σύλλογο.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι η προσφορά του Μάσιμο Μοράτι θεωρήθηκε "μη επαρκής" από τους ιδιοκτήτες της Σίτι, οι οποίοι εξακολουθούν να ζητούν περισσότερα χρήματα για να συναινέσουν στην πώληση του "Απάτσε".

Με τα δεδομένα που διαμορφώνονται πλέον, η Παρί Σεν Ζερμέν του Κάρλο Αντσελότι φαντάζει ως η επικρατέστερη για να εντάξει στο δυναμικό της τον Τέβες, από τη στιγμή που φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 35.000.000 ευρώ (30+5 μπόνους).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ