ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουρδιόλα μοίρασε συγχαρητήρια μετά την ήττα από την Έβερτον!

Ο Γκουρδιόλα μοίρασε συγχαρητήρια μετά την ήττα από την Έβερτον!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αιφνιδίασε πλήρως τους ποδοσφαιριστές του, εκφράζοντάς τους την πεποίθηση ότι απέδωσαν ικανοποιητικά στην πρόσφατη ήττα με 4-0 από την Έβερτον!

Μια απίθανη έκπληξη προς τους παίκτες του επιφύλασσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, έπειτα από την "εκκωφαντική" ήττα (4-0) που υπέστησαν με αντίπαλο την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ".

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Κυριακής (15/1), οι ποδοσφαιριστές περίμεναν την "έκρηξη" του Καταλανού για την -κατά γενική ομολογία- τραγική εμφάνισή τους, όμως αντί αυτού, στα αποδυτήρια έλαβαν τα συγχαρητήρια του προπονητή τους!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η αγγλική "Mirror", η οποία τονίζει ότι πεποίθηση του 46χρονου ήταν πως οι "πολίτες" απέδωσαν ικανοποιητικά.

Με τα αποτελέσματα της ομάδας του Μάντσεστερ να μην είναι τα προσδοκώμενα εδώ και κάμποσες εβδομάδες, η κριτική από τον αγγλικό Τύπο γίνεται ολοένα και πιο έντονη προς το πρόσωπο του πρώην τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου. Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του ίδιου, εντός των επόμενων αγωνιστικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το γλέντι της Ryanair στον Γκουαρδιόλα!
Οι πιο βαριές ήττες του Γκουαρδιόλα
Νέος "εφιάλτης" για τη Σίτι στο Λίβερπουλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ