ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Οι πιο βαριές ήττες του Γκουαρδιόλα

Οι πιο βαριές ήττες του Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνώρισε την πιο βαριά ήττα της καριέρας του σε αγώνα πρωταθλήματος, ωστόσο έχει δεχθεί ξανά στο παρελθόν τέσσερα γκολ. Διαβάστε για τις μεγαλύτερες αποτυχίες του Καταλανού.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές της σύγχρονης εποχής γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα του σε αγώνα πρωταθλήματος, μετά από τη συντριβή της Μάντσεστερ Σίτι με 4-0 από την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" για την Premier League.

Το γκολ του Αντεμόλα Λούκμαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οδήγησε σε αρνητικό ρεκόρ για τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος είχε ηττηθεί και στο παρελθόν με αυτό το σκορ, αλλά στο Champions League.

Το 4-0 στο Μέρσεϊσαϊντ ήταν η πιο βαριά ήττα του Γκουαρδιόλα σε 275 παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχει καθίσει στην άκρη του πάγκου ως πρώτος προπονητής στην καριέρα του σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι.

Στη φετινή σεζόν έχει ηττηθεί ξανά με τέσσερα γκολ διαφορά, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στον αγώνα των ομίλων του Champions League στο "Καμπ Νόου". Εκείνο το 4-0 αλλά και το τελευταίο κόντρα στην Έβερτον αποτελούν την ισοφάριση της πιο βαριάς ήττας, του 0-4 με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο, ως τεχνικός της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League 2013-2014.

Μέχρι στιγμής, η πιο βαριά ήττα στο πρωτάθλημα είχε σημειωθεί στην Bundesliga, τον Ιανουάριο του 2015. Η εκπληκτική Βόλφσμπουργκ εκείνης της σεζόν (που εν τέλει κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το κύπελλο) είχε διαλύσει με 4-1 την Μπάγερν στην αρχή του 2ου γύρου. Τρία ήταν τα γκολ της διαφοράς και στην εντός έδρας ήττα 3-0 από την Ντόρτμουντ τον Απρίλιο του 2014, χωρίς, όμως, να τίθεται σε κίνδυνο ο τίτλος.

Η Ντόρτμουντ είχε... υποδεχθεί τον Γκουαρδιόλα στη Γερμανία επίσης με μία βαριά ήττα. Στο DFL-Supercup τον Ιούλιο του 2013, η Μπορούσια του Γίργκεν Κλοπ είχε νικήσει με 4-2 τους Βαυαρούς, σε μία από τις πιο βαριές ήττες του Καταλανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος "εφιάλτης" για τη Σίτι στο Λίβερπουλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ