ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νέο πενταετές συμβόλαιο ο Αγουέρο

Νέο πενταετές συμβόλαιο ο Αγουέρο

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους "Πολίτες".

"Πολίτης" για πέντε χρόνια ακόμη θα παραμείνει ο Σέρχιο Αγουέρο. Ο διεθνής Αργεντινός άσος αποφάσισε να παραμείνει στους Πρωταθλητές Αγγλίας και να γίνει ο πέμπτος μετά τους Νασρί, Κολάροβ, Κομπανί και Σίλβα που ανανέωσε με τη Σίτι.

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος έχει δυο πρωταθλήματα με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι από το 2011 που "μετακόμισε" από την Ατλέτικο Μαδρίτης, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, δείγμα του ότι βλέπει το μέλλον του στην ομάδα του Μάντσεστερ και δεν προτίθεται να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

"Η πραγματικότητα λέει ότι από τότε που ήρθα εδώ, κοντά στο τέλος κάθε σεζόν, πάντα υπήρχαν φήμες ότι θα επέστρεφα στην Ισπανία. Πάντα αναπτυσσόταν αυτή η φημολογία, αλλά ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία", σχολίασε ανάμεσα σε άλλα στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας του.

Επίσης, ο Αγουέρο εγγυήθηκε πως "θα μείνω εδώ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του", δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως οι φιλοδοξίες του είναι ταυτισμένες με την Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ