ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μαντσίνι: "Πιο δύσκολο με Νιούκαστλ από Γιουνάιτεντ"

Μαντσίνι: "Πιο δύσκολο με Νιούκαστλ από Γιουνάιτεντ"
Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρομοίασε τον αγώνα κόντρα στη Νιούκαστλ με τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/5), αλλά και τι είναι αυτό που προβληματίζει άπαντες στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς είναι αυτό της Κυριακής για τις Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ μετά τις σημαντικές νίκες που πήραν κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αντίστοιχα.

Οι "πολίτες" βρίσκονται στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ ισοβαθμώντας με τη Γιουνάιτεντ, ενώ η "τουν" είναι μαζί με την Τότεναμ στην τέταρτη θέση.

Αυτή η αναμέτρηση εν πολλοίς θα κρίνει αν θα πετύχουν οι δύο ομάδες το στόχο τους και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φαίνεται πως έχει συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης, αφού επεσήμανε πως το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ είναι πιο σημαντικό και από το ντέρμπι της Δευτέρας (30/4) με τους "κόκκινους διαβόλους".

"Το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ θα είναι το πιο δύσκολο μας, πιο δύσκολο από αυτό με τη Γιουνάιτεντ. Φαίνεται περίεργο, αλλά έτσι είναι. Πραγματοποιούν μία φανταστική σεζόν και παλεύουν για να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής τους είναι ένας από τους καλύτερους εδώ".

"Θα είναι ένας ακόμη τελικός Τσάμπιονς Λιγκ την Κυριακή. Έχουμε δύο, με τη Νιούκαστλ και την ΚΠΡ. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τις 13 Μαΐου".

Εν τω μεταξύ, ορατό είναι το ενδεχόμενο να πάει η Μάντσεστερ Σίτι σε αυτό τον πολύ κρίσιμο αγώνα χωρίς τον φύλακα άγγελο της εστίας της, Τζόε Χαρτ. Ο Άγγλος σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.com έχει αποκομίσει έναν τραυματισμό από το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος. Να σημειωθεί πως ο 25χρονος δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα πρωταθλήματος ως τώρα, ενώ αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας της Πρέμιερ Λιγκ φέτος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ