ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Κλείνει Γιόβετιτς η Σίτι

Κλείνει Γιόβετιτς η Σίτι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέφαν Γιόβετιτς βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φαίνεται να εγκαταλείπει την περίπτωση του Αλβάρο Νεγρέδο. Διαβάστε πόσα θα δώσουν στη Φιορεντίνα οι "πολίτες", στους οποίους μένει ο Αλεξάνταρ Κολάροφ.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα είναι η επόμενη μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Daily Mail".

Οι "πολίτες" είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαυροβούνιου επιθετικού, η υπόθεση του οποίου αναμένεται να έχει οριστικά αίσια κατάληξη εντός των επόμενων ημερών.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έψαχνε εδώ και καιρό έναν ακόμη επιθετικό μετά την πώληση του Κάρλος Τέβες στη Γιουβέντους και είχε ως πρώτο στόχο τον Άλβαρο Νεγρέδο. Στη Σίτι θεωρούσαν πως ο Ισπανός δε θα στοιχίσει πολλά, όμως, η άρνηση της Σεβίγια να πέσει από τα 20 εκ. λίρες τους οδήγησε στο να στραφούν στην περίπτωση του Γιόβετιτς.

Τον τελευταίο καιρό Σίτι και Φιορεντίνα ήταν σε διαπραγματεύσεις και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα 23 εκ. λίρες, με το ποσό να μπορεί να φτάσει τα 28 εκ. λίρες ανάλογα με τα μπόνους. Παράλληλα, εγκαταλείπεται η υπόθεση του Νεγρέδο.

Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αλεξάνταρ Κολάροφ αναμένεται να παραμείνει στο "Έτιχαντ" παρά το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Η Σίτι είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Μαϊκόν στη Ρόμα και ο Πελεγκρίνι θεωρεί πως καλό θα ήταν να μην ψάχνει η ομάδα του για έναν ακόμη ακραίο αμυντικό.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ