ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν έχουμε την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Γκουαρδιόλα: "Δεν έχουμε την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Σε νέο "ξέσπασμα" προχώρησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, o οποίος υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έχει την ίδια ιστορία με άλλα κλαμπ της Ευρώπης. Ακόμα, παραδέχθηκε ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για το καλό της Σίτι.

Νέο "χτύπημα" απ' τον Ισπανό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα. Ύστερα απ' τη δήλωση "βόμβα" περί αποχώρησής του απ' τον χώρο της προπονητικής, ήρθε νέα τοποθέτηση να "ταράξει τα νερά" στο πρωτάθλημα της Premier League. Συγκεκριμένα, ο κόουτς των "Πολιτών" ανέφερε:

"Δεν έχουμε την ιστορία και τη φανέλα που έχουν ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε στην Ευρώπη με συνέπεια για τα επόμενα δέκα χρόνια και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, ώστε να τους φτάσουμε.

Πιστέψτε με, ένας τίτλος δεν θα κάνει τίποτα. Χρειάζονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να πούμε ότι προοδεύουμε. Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι ο σύλλογος είναι σπουδαίος, ότι οι ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικοί και να κάνουμε τους οπαδούς να πιστέψουν σε μας. Πρέπει να πιστέψουν ότι διαθέτουμε καλό σύνολο.

Αποφάσισα να το αποδείξω στον εαυτό και την οικογένειά μου. Να μετακομίσουμε σε άνετη περιοχή. Αυτό είναι καλό για όλους. Γι' αυτό διάλεξα τη Σίτι. Για να το αποδείξω σε μένα και να βρεθώ μπροστά σε νέα πρόκληση.

Οι άνθρωποι σκέφτηκαν 'Ο Πεπ στη Σίτι; Η Σίτι θα πάρει το πρωτάθλημα'. Όχι, αυτό δεν είναι κάτι που το ενεργοποιείς και το απενεργοποιείς. Χρειάζεται να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι τέτοιο. Είναι τρελό να πιστεύετε ότι θα αλλάξω τα πάντα. Ήρθα εδώ για να μάθω. Αν δεν ένιωθα έτσι, θα ήμουν ακόμα στην Μπαρτσελόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γκουαρδιόλα βρήκε τον διάδοχο του Γκιουντογάν
Βόμβα Γκουαρδιόλα: "Πλησιάζει το τέλος της προπονητικής καριέρας μου"
Τα "πήρε" ο Γκουαρδιόλα με Άγγλο δημοσιογράφο!
Ιμπραχίμοβιτς: "Αυτή είναι η διαφορά του Μουρίνιο με τον Γκουαρδιόλα"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ