ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τα "πήρε" ο Γκουαρδιόλα με Άγγλο δημοσιογράφο!

Τα "πήρε" ο Γκουαρδιόλα με Άγγλο δημοσιογράφο!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος απ' τις ερωτήσεις του Άγγλου δημοσιογράφου στην Μικτή Ζώνη, με αποτέλεσμα να απαντάει μονολεκτικά ή με ερώτηση στην ερώτηση! (VIDEO)

H Μάντσεστερ Σίτι, παρότι αγωνίστηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, επικράτησε με 2-1 της Μπέρνλι για την 20ή αγωνιστική της Premier League και μείωσε τη διαφορά απ' τη δεύτερη Λίβερπουλ στους δύο βαθμούς.

Παρά την νίκη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έδειξε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αν κρίνουμε απ' τις αντιδράσεις του στην Μικτή Ζώνη. Ο Καταλανός τεχνικός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, απαντώντας μονολεκτικά ή με ερώτηση στην ερώτηση.

"Ναι, κερδίσαμε με τον δύσκολο τρόπο. Είναι αλήθεια. Κερδίσαμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά είμαστε χαρούμενοι για την νίκη".

Σε ερώτηση για το ποια είναι η άποψή του για την αποβολή του Φερναντίνιο, απάντησε: "Εσύ είσαι ο δημοσιογράφος, όχι εγώ"

Για το γεγονός πως αυτή ήταν η 3η κόκκινη κάρτα τη φετινή σεζόν για τους "πολίτες" κι αν αυτό τον ανησυχεί: "Θα το αποδεχτούμε. Η ομάδα που έχει περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, απ' ό,τι φαίνεται, είναι λογικό να έχει και τις περισσότερες αποβολές. Πρέπει να κατανοήσω τις διαφορές εδώ στην Αγγλία. Γνωρίζω πως εσείς είστε ειδικός, όμως εγώ πρέπει να τις κατανοήσω".

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος σημείωσε πως δεν φαίνεται πολύ χαρούμενος, παρότι νίκησε η Σίτι, με τον Γκουαρδιόλα να απαντά: "Περισσότερο απ' όσο νομίζεις. Είμαι πολύ χαρούμενος, πίστεψέ με. Καλή χρονιά".

Τέλος, σε ερώτηση για τον αν η Σίτι παραμένει στην μάχη του τίτλου: "Χθες δεν ήμασταν στην μάχη του τίτλου. Σήμερα γιατί να είμαστε";

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απώλεια η Λίβερπουλ, νίκη με 10 παίκτες η Σίτι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ