ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επιστροφή Τζο Χαρτ στην ενδεκάδα μετά από τρεις εβδομάδες

Επιστροφή Τζο Χαρτ στην ενδεκάδα μετά από τρεις εβδομάδες

Ο Τζο Χάρτ αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του για πρώτη φορά μετά από τρία συναπτά παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία παρακολούθησε από τον πάγκο, προσπαθώντας να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Θεωρείτο, δικαίως, ο καλύτερος τερματοφύλακας στο νησί και οι εμφανίσεις του με τους "πολίτες" του εξασφάλισαν τη φανέλα του βασικού και με την εθνική Αγγλίας.

Τον τελευταίο χρόνο, όμως, και κυρίως την φετινή αγωνιστική σεζόν, διάγει περίοδο έντονου ντεφορμαρίσματος και τα συνεχή του λάθη, που κόστισαν αρκετές φορές βαθμούς από την ομάδα του, ανάγκασαν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να τον αφήσει στον πάγκο προτιμώντας τον Κοστέλ Παντίλιμον.

Αναπτύχθηκε μάλιστα έντονη φιλολογία ακόμα και για το μέλλον του στην ομάδα, μετά από πρόσφατο δημοσίευμα για πιθανή ανταλλαγή του με τον τερματοφύλακα της Στόουκ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Χιλιανός κόουτς που εφαρμόζει την ίδια τακτική με τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης (με τους Λόπεθ και Κασίγιας), θα του δώσει φανέλα βασικού στο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν για την 5η αγωνιστική του Τσαμπιονς Λιγκ, όπως και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (5-2).

Ο 26χρονος πορτιέρο, που έχει εντείνει τις προπονήσεις του, θα προσπαθήσει να αδράξει την ευκαιρία και να τον δικαιώσει παίζοντας για πρώτη φορά μετά τις 5 Νοεμβρίου. Να σημειωθεί ότι ο Χαρτ είχε καλή παρουσία στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων, αγωνιζόμενος στο παιχνίδι με τη Γερμανία, κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος του ο προπονητής, χωρίς αυτό να του φθάνει ώστε να τον χρησιμοποιήσει στον θρίαμβο της Σίτι επί της Τότεναμ την περασμένη Κυριακή (6-0).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ