ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επεισόδιο Μαντσίνι-Μπαλοτέλι!

Manchester City's manager Roberto Mancini (L) argues with his player Mario Balotelli during their English Premier League soccer match against Arsenal at Emirates Stadium in London, Britain, on 08 April 2012. 
ANSA/KERIM OKTEN
Manchester City's manager Roberto Mancini (L) argues with his player Mario Balotelli during their English Premier League soccer match against Arsenal at Emirates Stadium in London, Britain, on 08 April 2012. ANSA/KERIM OKTEN ANSA

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει στηρίξει όσο λίγοι τον Μάριο Μπαλοτέλι, όμως αυτό δεν έφτανε για να αποτρέψει μεταξύ τους καυγά μετά το τέλος του Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ. Διαβάστε αναλυτικά.

Μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μάριο Μπαλοτέλι πήρε πέντε λεπτά συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Άρσεναλ (μπήκε στο 85' αντί του Σέρχιο Αγκουέρο), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον "Σούπερ Μάριο".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", ο 22άχρονος Ιταλός φορ ήταν εκνευρισμένος για το γεγονός ότι μπήκε μόνο για τα τελευταία λεπτά και αμέσως μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης ζήτησε εξηγήσεις από τον προπονητή του στη φυσούνα.

Επεισόδιο Μαντσίνι-Μπαλοτέλι!
© GETTY IMAGES

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Άρσεναλ στο "Etihad Stadium"

Από την άλλη πλευρά, ο συμπατριώτης του δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά τον απομάκρυνε με μία σπρωξιά!

Ο Μαντσίνι ρωτήθηκε μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου για αυτή την μίνι αψιμαχία τους, με τον ίδιο να προσπαθεί να υποβαθμίσει το περιστατικό.

"Δεν θυμάμαι τι συνέβη μετά το ματς με τον Μάριο, είναι πιθανό να τον έχω σπρώξει, δεν ξέρω όμως αν μου είχε ζητήσει κάτι.

Πάντως δεν ήταν κάτι το σημαντικό, αν και πιθανότατα ο Μάριο πίστευε ότι ήταν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ