ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το γκολ στον Ολυμπιακό κορυφαία στιγμή του Τζέραρντ!

Το γκολ στον Ολυμπιακό κορυφαία στιγμή του Τζέραρντ!

Σε αφιέρωμα ιστοσελίδας για τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του Στιβ Τζέραρντ, το τέρμα κόντρα στον Ολυμπιακό την σεζόν 2004/05 κατέχει την πρώτη θέση.

Με τον αγώνα να πλησιάζει στο τέλος, ο Ολυμπιακούς κρατούσε στα χέρια του μια σπουδαία πρόκριση μέσα στο Ανφιλντ. Ωστόσο ο Στιβ Τζέραντ είχε διαφορετική άποψη και με ένα εκπληκτικό σουτ έγραψε το τελικό 3-1 για την Λίβερπουλ.

Με αυτό το σκορ η ομάδα του πέρασε από την φάση των ομίλων και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Champions League στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, κάτι που έκανε αυτόματα το γκολ του ιδιαίτερα καθοριστικό σε αυτή την πορεία...

Ο ίδιος ο Τζέραρντ έχει δηλώσει ότι το τέρμα στον Ολυμπιακό είναι μια από τις σπουδαιότερες στιγμές στην καριέρα του, κάτι που το ασπάστηκε και η ιστοσελίδα sportskeeda.com.

Μάλιστα σε αφιέρωμα που έκανε για τις 5 κορυφαίες στιγμές του Στιβ, το πανέμορφο γκολ που έβαλε στον Νικοπολίδη κατέχει την πρώτη θέση!

" Ο Τζέραρντ σκοράρει και σοκάρει του οπαδούς του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα ο κόσμος γίνεται μάρτυρας ενός από τα σπουδαιότερα τέρματα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου", γράφει χαρακτηριστικά στο αφιέρωμα του ο αρθρογράφος της ιστοσελίδας!

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ