ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τιμωρία και πρόστιμο για Μπαλοτέλι

Τιμωρία και πρόστιμο για Μπαλοτέλι
© EMPICS SPORT

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε τον Μάριο Μπαλοτέλι με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής και πρόστιμο για το tweet του με τον Super Mario

Ακόμη πιο βαρύ έγινε το κλίμα για τον Μάριο Μπαλοτέλι στην Λίβερπουλ, καθώς η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε τον Ιταλό με μία αγωνιστική αποκλεισμό και πρόστιμο 25.000 λίρες.

Το ποστάρισμα του Μπαλοτέλι, το οποίο βλέπετε στην φωτογραφία (Super Mario), κρίθηκε πως έχει αντισημιτικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.

Τιμωρία και πρόστιμο για Μπαλοτέλι

Θα χάσει λοιπόν την αναμέτρηση με την Άρσεναλ για την 17η αγωνιστική στο "Άνφιλντ", δεν έπαιξε με την Μπόρνμουθ την Τετάρτη για το League Cup, ενώ το ποστάρισμα το έκανε μετά το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο είχε επιστρέψει έπειτα από απουσία σε αγώνες.

"Μην είσαι ρατσιστής! Να είσαι σαν τον Μάριο, Είναι Ιταλός υδραυλικός, δημιουργημένος από Ιάπωνες, που μιλάει αγγλικά και μοιάζει με Μεξικανό. Πηδάει σαν μαύρος άνδρας και αρπάζει νομίσματα σαν έναν Εβραίο", ανέφερε η φωτογραφία στο ποστάρισμα του Μπαλοτέλι.

Ακόμη γκολ στην Premier League δεν έχει πετύχει, κόστισε 20.000.000 ευρώ το καλοκαίρι για να αποκτηθεί από την Μίλαν. Ο Μπρένταν Ρότζερς πλέον στο περιβάλλον του εκφράζει την ανησυχία του πως Μπαλοτέλι δεν μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης της Λίβερπουλ και είναι πολύ πιθανό τον Ιανουάριο να αποτελέσει παρελθόν.

Τιμωρία και πρόστιμο για Μπαλοτέλι
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ