ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα βρήκε με Γουέστ Χαμ για Κάρολ

Τα βρήκε με Γουέστ Χαμ για Κάρολ

Σε συμφωνία με την Λίβερπουλ Χαμ για την απόκτηση του Άντι Κάρολ με κανονική μεταγραφή, έναντι 15.000.000 λιρών, ήρθε η Γουέστ Χαμ. Ρατς, το πρώτο απόκτημα των "σφυριών".

Ο Άντι Κάρολ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στη Γουέστ Χαμ ως δανεικός από τη Λίβερπουλ και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Σαμ Άλαρνταϊς, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του λονδρέζικου συλλόγου να καταβάλλουν προσπάθειες εδώ και αρκετό καιρό να τον κρατήσουν μόνιμα στο Λονδίνο.

Αυτό φαίνεται πως θα επιτευχθεί καθώς σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Κάρολ στη Γουέστ Χαμ με κανονική μεταγραφή, την ώρα που η Λίβερπουλ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 15.000.000 λιρών.

Όπως επισημαίνουν τα ΜΜΕ στο Νησί, το μόνο που απομένει για να "κλειδώσει" η συμφωνία και ο παίκτης να γίνει μόνιμος κάτοικος "Άπτον Παρκ" είναι να δώσει και εκείνος τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται πως οι "κόκκινοι" είχαν κάνει δικό τους τον Άγγλο διεθνή επιθετικό τον Ιανουάριο του 2011 (την τελευταία μάλιστα ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου), δαπανώντας το ποσό των 35.000.000 λιρών για να τον αποκτήσουν από τη Νιούκαστλ.

Ρατς, η πρώτη μεταγραφή για Γουέστ Χαμ

Εν τω μεταξύ, η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Ρουμανίας, Ράζβαν Ρατς.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ λήγει την 1η Ιουλίου, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τα "σφυριά", με τους Λονδρέζους να έχουν το δικαίωμα για επέκταση της συνεργασίας για ακόμα 1 ή 2 χρόνια.

Να σημειωθεί πως ο Ρατς αγωνίστηκε για 10 ολόκληρα χρόνια με τη φανέλα της Σαχτάρ (248 εμφανίσεις εκ των οποίων οι 57 στο Champions League) και κατέκτησε σε αυτό το διάστημα 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ουκρανίας καθώς και το Κύπελλο UEFA το 2009.

Τα βρήκε με Γουέστ Χαμ για Κάρολ

Ο Ρατς δίνει τα χέρια με τον Σαμ Άλαρνταϊς λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ