ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σοκ με Ινγκς για δεύτερη σερί σεζόν

Σοκ με Ινγκς για δεύτερη σερί σεζόν
Ινγκς-Λίβερπουλ © AFP/GETTY IMAGES

Ο Ντάνι Ίνγκς της Λίβερπουλ έκανε δειλά βήματα επιστροφής μετά από τη ρήξη χιαστών πέρυσι, ωστόσο φέτος υπέστη νέο, ακόμα πιο σοβαρό τραυματισμό!

Ο Ντάνι Ινγκς έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς, της πρώτης του ως παίκτης της Λίβερπουλ, εξαιτίας ρήξης χιαστού στο αριστερό γόνατο, ωστόσο ούτε φέτος θα καταφέρει να φορέσει όσο θα ήθελε τη φανέλα του συλλόγου, εξαιτίας νέου προβλήματος.

Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται στο Λονδίνο για να εξεταστεί από έναν γιατρό ειδικευμένο σε προβλήματα στα γόνατα, τον Άντι Γουίλιαμς. Το νέο πρόβλημα του Ίνγκς προέκυψε στο δεξί γόνατο μετά από τάκλιν στη νίκη 2-1 επί της Τότεναμ στο League Cup, όπου πέρασε ως αλλαγή.

Το ιατρικό επιτελείο των "κόκκινων" δεν κατάφερε να βοηθήσει τον 24χρονο διεθνή άσο, αφού μετά από εξετάσεις έγινε γνωστό ότι έχει υποστεί ζημιά στους χόνδρους, η οποία διορθώνεται μόνο με χειρουργική επέμβαση.

Αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Ντάνι Γουέλμπεκ τον Μάιο στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και χειρουργήθηκε από τον Γουίλιαμς. Ο Ίνγκς θα βρεθεί στο ίδιο χειρουργικό τραπέζι και σύμφωνα με τις ενδείξεις, δεν θα προλάβει να κλοτσήσει ξανά μπάλα για φέτος.

"Το να πούμε ότι είμαστε χολωμένοι είναι πολύ λίγο. Είναι σπουδαίο αγόρι και δούλεψε πολύ σκληρά. Αξίζει καλύτερη τύχη από αυτή. Μου είπαν ότι ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας είναι από επτά μέχρι εννέα μήνες. Είναι πνευματικά δυνατός, σωματικά δυνατός και θα έχει την καλύτερη θεραπεία ώστε να επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμος για να παίξει για εμάς στο επίπεδο που μπορεί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας, Γίργκεν Κλοπ.

Ο Ίνγκς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 έναντι 12.000.000 ευρώ από τη Μπέρνλι και σε έντεκα αγώνες σημείωσε τρία γκολ συνολικά στο "Άνφιλντ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ