ΜΙΛΑΝ

Ραϊόλα: "Θέλει να φύγει ο Μπαλοτέλι το Γενάρη"

Ραϊόλα: "Θέλει να φύγει ο Μπαλοτέλι το Γενάρη"

Ο μάνατζερ του Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, φέρεται να πέταξε τη "βόμβα" μέσω συνέντευξής του καθώς αποκάλυψε ότι ο Ιταλός φορ επιθυμεί να φύγει το ταχύτερο δυνατόν από τη Μίλαν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Ο Μάριο θέλει να αφήσει τη Μίλαν τον Ιανουάριο", δήλωσε ο Μίνο Ραϊόλα μιλώντας στην εφημερίδα "The National" των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και πρόσθεσε:

"Δεν ξέρουμε που θα πάει, προς το παρόν, κοιτάζουμε τις διάφορες πιθανότητες. Η Τσέλσι είναι μία από τις επιλογές μας, όμως δεν υπήρχε κάποια πρόταση και δεν μπορώ να σχολιάσω για το αν έχουμε έρθει σε επαφή".

Αναμφίβολα οι δηλώσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα λίγο μετά την περίφημη φράση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον Μπαλοτέλι ( "Φτάνει, να τον πουλήσουμε αμέσως, πρέπει να φύγει άμεσα από το σύλλογο"), οι οποίες διαψεύστηκαν πάντως από τους "ροσονέρι".

Λίγες ώρες πάντως αργότερα αφότου οι δηλώσεις αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας, υπήρξε διάψευσή τους από την πλευρά του Μίνο Ραϊόλα:

"Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Είναι ψεύτες, αυτή είναι δημοσιογραφία χαμηλού επιπέδου. Ταυτίζομαι απόλυτα με αυτό που αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν, ότι ο Μπαλοτέλι δεν είναι προς πώληση τον Ιανουάριο".

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που η Μίλαν αποτύχει να πάρει το εισιτήριο για το νέο Champions League, το νυν συμβόλαιο του Μπαλοτέλι προβλέπει πως θα γίνει μείωση στις αποδοχές του "Σούπερ Μάριο" σε ποσοστό 20%, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως αν παραχωρηθεί ο 23χρονος φορ η Μίλαν θα προσπαθήσει να τον αντικαταστήσει με τον Έντιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ