ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προχωράει η επέκταση του γηπέδου της Λίβερπουλ

Προχωράει η επέκταση του γηπέδου της Λίβερπουλ

Προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς το σχέδιο μερικής ανάπλασης των κερκίδων του ιστορικού Άνφιλντ Ρόουντ σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των "κόκκινων".

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Τζον Χένρι εμφανίζεται σίγουρος ότι υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια για την έναρξη των διαδικασιών της επέκτασης των κερκίδων της ιστορικής έδρας των κόκκινων του Μέρσισαϊντ.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα των "Ρεντς" και συνιδρυτή της Henry's Fenway and Sports, η διοίκηση τηρεί στάση αναμονής, αναμένοντας την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες ενός πλάνου που κοστολογείται στα 154 εκατομμύρια λίρες.

Οι απαραίτητες άδειες από τους ιδιοκτήτες των εκτάσεων πέριξ του γηπέδου έχουν εξασφαλιστεί σχεδόν στο σύνολό τους και το μόνο που απομένει, για την επέκταση του Main Stand, είναι να ανάψει το πράσινο φως από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπική εφημερίδα του Λίβερπουλ, ο Χένρι δήλωσε: "Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται για την ευόδωση αυτού του μεγάλου πρότζεκτ και αυτή η αρμονική συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Τα εμπόδια ξεπερνώνται σιγά σιγά και το μεγαλύτερο θέμα, που ήταν η εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών, τακτοποιείται".

Προχωράει η επέκταση του γηπέδου της Λίβερπουλ
PHOTOGRAPH: ANDREW POWELL/LIVERP

Τέλος, άφησε και κάποιες αιχμές αναφορικά με το πρότερο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το οποίο απαρτιζόταν από τους Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέ Τζούνιορ: "Στην προηγούμενη διοίκηση μιλούσαν για το δανεισμού ενός τεράστιου ποσού χρημάτων με σκοπό να χτίσουν μια τεράστια, εξ ολοκλήρου νέα εγκατάσταση. Δεν είναι αυτή η πρακτική που ακολουθούμε εμείς. Ένα από τα προβλήματά τους ήταν ότι δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση. Όταν ξεκινήσει αυτό (το πρότζεκτ), η χρηματοδότηση δε θα αποτελεί πρόβλημα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ