ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Παρελθόν ο Νταλγκλίς από τη Λίβερπουλ

Παρελθόν ο Νταλγκλίς από τη Λίβερπουλ

Κένι Νταλγκλίς και Λίβερπουλ έλυσαν την συνεργασία τους όπως ανακοίνωσε η αγγλική ομάδα. "Ήταν τιμή μου που ξαναγύρισα", δήλωσε ο Σκοτσέζος τεχνικός.

Ο Κένι Νταλγκλίς είναι παρελθόν από τη Λίβερπουλ μετά από 15 μήνες παρουσίας στον πάγκο της ομάδας.

Ο 61χρονος τεχνικός γύρισε στην Αγγλία το πρωί της Τρίτης από τη Βοστόνη στην οποία είχε μεταβεί για να μιλήσει με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Τζον Χένρι, προσπάθησε να υπερασπιστεί το έργο του στη Λίβερπουλ.

Τελικά δεν κατάφερε να τους πείσει, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν από τους "ρεντς".

Στις 7 ώρα Ελλάδας αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

"Η αναζήτηση για το νέο τεχνικό ξεκινάει άμεσα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λίβερπουλ.

Σε αυτή υπάρχει και δήλωση του Σκοτσέζου προπονητή ο οποίος τονίζει πως "ήταν τιμή μου και προνόμιο που είχα την ευκαιρία και ξαναγύρισα στη Λίβερπουλ ως προπονητής".

Στο τέλος ο Κένι Νταλγκλίς ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας "χωρίς τους οποίους ούτε η Λίβερπουλ ούτε εγώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε οτιδήποτε".

Ο 61χρονος προπονητής πλήρωσε την πολύ κακή σεζόν στο πρωτάθλημα όπου η ομάδα τερμάτισε 8η. Ωστόσο θα παίξει στο Europa League καθώς κατέκτησε το Carling Cup, ενώ έφτασε και μέχρι τον τελικό του κυπέλλου όπου ηττήθηκε από την Τσέλσι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ