ΜΙΛΑΝ

Ο Ιντσάγκι δεν ξεχνάει τη Λίβερπουλ

Ο Ιντσάγκι δεν ξεχνάει τη Λίβερπουλ

Ο Φίλιπο Ιντσάγκι θυμήθηκε την ονειρεμένη βραδιά στο ΟΑΚΑ το 2007 ενόψει του φιλικού της Μίλαν με τη Λίβερπουλ κάνοντας λόγο για την ομορφότερη ανάμνησή του ως παίκτης.

"Το Μίλαν-Λίβερπουλ δεν μπορεί να είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα", τόνισε ο Φίλιπο Ιντσάγκι φέρνοντας στο μυαλό του τον τελικό του Champions League μεταξύ των δύο ομάδων πριν από επτά χρόνια όπου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, με τον νυν τεχνικό των "ροσονέρι" να υπογραμμίζει:

"Κάθε φορά που βλέπω αυτό το ματς συγκινούμαι. Θα παραμείνει για πάντα η ομορφότερη ποδοσφαιρική μου ανάμνηση. Η προβλέψή μου είναι πως θα ξαναζήσω αυτά τα συναισθήματα.

Τώρα που βρίσκομαι εγώ στη θέση του Αντσελότι μπορώ να φανταστώ τι βίωσε εκείνο το βράδυ, τι αίσθηση θα πρέπει να του άφησε εκείνη η νίκη.

Τα δύο πράγματα που θυμάμαι πιο έντονα είναι το δεύτερο γκολ μου που μας έφερε πιο κοντά στο τρόπαιο και το ντελίριο των οπαδών που είχαν περικυκλώσει το πούλμαν της ομάδας".

Επειδή όμως το παρελθόν είναι όμορφο αλλά το παρόν και το μέλλον είναι αυτά που μετρούν πλέον περισσότερο, ο "Σούπερ Πίπο" επεσήμανε:

"Δεν δουλεύουμε για να έχουμε ωραία εικόνα στα φιλικά αλλά για να είμαστε έτοιμοι στα τέλη Αυγούστου. Και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Ο Μπαλοτέλι προπονείται πολύ καλά, την Τετάρτη πιστεύω ότι θα είναι βασικός. Με τη Λίβερπουλ θα είναι βασικός ο Πατσίνι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ