ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ θέλει παίκτη που άφησε ο Ρότζερς

Ο Κλοπ θέλει παίκτη που άφησε ο Ρότζερς

Ο Μπρένταν Ροτζερς του άνοιξε την πόρτα της εξόδου όμως ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να τον επαναφέρει στη Λίβερπουλ. Δείτε ποιος είναι ο παίκτης στον οποίο πιστεύει αρκετά ο Γερμανός τεχνικός.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Λάζαρ Μάρκοβιτς μεταπήδησε από τη Μπενφίκα στη Λίβερπουλ στο πλαίσιο μίας μεταγραφής που κόστισε 20.000.000 λίρες, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθει στους "κόκκινους" (23 συμμετοχές ως βασικός - 3 γκολ) και το καλοκαίρι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Φενέρμπαχτσε.

Ο δανεισμός του 21χρονου Σέρβου winger έγινε με τις... ευλογίες του Μπρένταν Ροτζερς, όμως όπως προκύπτει από το σημερινό ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο διάδοχός του στον πάγκο Γιούργκεν Κλοπ έχει εντελώς διαφορετική εκτίμηση για τον παίκτη.

Ο Κλοπ θέλει παίκτη που άφησε ο Ρότζερς
© IAN HODGSON

Είναι μεγάλος θαυμαστής του και μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο, νωρίτερα δηλαδή από τη λήξη του δανεισμού του (καλοκαίρι του 2016), κάτι πάντως που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα για το αν ειναι εφικτό, βάσει συμφωνίας που υπέγραψαν πριν λίγους μήνες οι δύο συλλόγοι.

Ο Κλοπ θέλει παίκτη που άφησε ο Ρότζερς
© GETTY IMAGES

Σημειώνεται πως ο Μάρκοβιτς δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τον Ρότζερς, κάτι που δεν έκρυψε μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην "A Bola": "Δεν είχα καλές σχέσεις με τον κόουτς. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Έπαιξα σε πολλές θέσεις, πέρα από τη φυσική μου θέση".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ