ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ξέσπασμα Νταλγκλίς κατά παικτών

Ξέσπασμα Νταλγκλίς κατά παικτών

Εξοργισμένος μετά την ήττα από τη Μπόλτον εμφανίστηκε ο Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος απείλησε πως κάποιοι από τους σταρ των "κόκκινων" θα τεθούν εκτός ομάδας με παρόμοιες εμφανίσεις (videos).

Οι παίκτες της Λίβερπουλ φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους τα προσεχή νοκ-άουτ ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι (δεύτερος ημιτελικός League Cup) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4ος γύρος FA Cup) με αποτέλεσμα να παραδοθούν άνευ όρων απέναντι στη Μπόλτον, και το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Κένι Νταλγκλίς.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός κριτίκαρε για πρώτη φορά δημόσια την ομάδα του, από τότε που πήρε τα κλειδιά των αποδυτηρίων του "Άνφιλντ", θέλοντας να "ξυπνήσει" τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

"Δεν υπάρχει κάποιος σε αυτό το σύλλογο που δεν σέβεται τους άλλους. Εάν αυτό ήταν το πρόβλημα, εάν νόμιζαν ότι το παιχνίδι αυτό δεν ήταν σημαντικό όπως το επόμενο, τότε εντάξει, αλλά δεν θα είναι εδώ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Νταλγκλίς, και συνέχισε:

"Το αποτέλεσμα (σ.σ ήττα με 3-1 από Μπόλτον) ήταν απογοητευτικό, όμως το πιο απογοητευτικό γεγονός για μένα ήταν το ότι δεν νομίζω πως οι παίκτες ήταν έτοιμοι για το παιχνίδι.

Δεν νομίζω ότι ήταν σωστή η προσέγγιση, δεν νομίζω ότι δουλέψαμε καλά. Τα θεμέλια πάνω στα οποία έχει χτιστεί αυτός ο σύλλογος έχουν να κάνουν με το σεβασμό για τους άλλους

Έχει χτιστεί στη φιλοσοφία ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό, όχι αυτό που έρχεται μετά από δύο-τρεις άλλους αγώνες. Εάν χρειαζόντουσαν ένα μάθημα τότε το πήραν.

Εάν οι παίκτες νομίζουν ότι μπορούν να εμφανίζονται σε ένα γήπεδο και να παίρνουν αποτέλεσμα χωρίς να είναι ανταγωνιστικοί, ίσως σήμερα πήραν ένα μάθημα.

Εάν κάποιος έχει φιλοδοξία να μείνει σε αυτό τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ με τέτοιες εμφανίσεις. Περιμένουμε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό.

Εάν νομίζουν ότι μπορούν να ανάβουν ή να σβήνουν τον διακόπτη όποτε θέλουν, δεν θα το κάνουν σε αυτό το σύλλογο".

Οι δηλώσεις του Νταλγκλίς στο Espn:

Μπόλτον - Λίβερπουλ (3-1)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ