ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ξέσπασμα Ρότζερς κατά του μάνατζερ του Στέρλινγκ

Ξέσπασμα Ρότζερς κατά του μάνατζερ του Στέρλινγκ

Ο Μπρένταν Ρότζερς "έσφαξε με το βαμβάκι" τον μάνατζερ του Ραχίμ Στέρλινγκ, κατηγορώντας τον ουσιαστικά πως εκείνος ευθύνεται που ο 20χρονος άσος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ.

Δεν έφτανε στη Λίβερπουλ η βαριά ήττα με 4-1 από την Άρσεναλ που την αφήνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- εκτός Champions League για τη νέα σεζόν, ήρθε μετά το τέλος του αγώνα στο "Emirates" να γίνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα με τις δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός των "κόκκινων" εξαπέλυσε επίθεση κατά του εκπροσώπου του Ραχίμ Στέρλινγκ , Άιντι Γουόρντ, υποστηρίζοντας εμμέσως πως αυτός κρύβεται πίσω από την απόφαση του 20χρονου φορ να "τρενάρει" τις συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

"Είναι ένα νεαρό παιδί που το έχουν συμβουλέψει να κάνει κάτι άλλο. Δεν είσαι ένας 20χρονος που σηκώνεις το τηλέφωνο και ζητάς να μιλήσεις στο BBC.

Ξέσπασμα Ρότζερς κατά του μάνατζερ του Στέρλινγκ

Αυτός συγκεκριμένα. Θέλει μόνο να παίζει ποδόσφαιρο", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ και πρόσθεσε: "Τα επόμενα χρόνια μπορεί να αναπτυχθεί στη Λίβερπουλ.

Είναι δουλειά των συμβούλων του να δουν ποιες είναι ο καλύτερες ευκαιρίες για αυτόν. Πάντως με 2,5 χρόνια να απομένουν για τη λήξη του συμβολαίου του δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι, αυτό είναι σίγουρο.

Θα κάτσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους και ελπίζουμε να βρούμε μία λύση το ερχόμενο καλοκαίρι".

Ξέσπασμα Ρότζερς κατά του μάνατζερ του Στέρλινγκ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο Ραχίμ Στέρλινγκ απέρριψε μέσα στην εβδομάδα πρόταση της Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο που θα του απέφερε εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 100.000 λιρών, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του φαίνεται πως θα μπει εκτός από τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ