ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στέρλινγκ: "Δεν είμαι φιλάργυρος 20άχρονος"

Στέρλινγκ: "Δεν είμαι φιλάργυρος 20άχρονος"
© IAN HODGSON

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν συμφωνεί με την Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο, δηλώνει πως τον τιμά το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, όμως τονίζει πως δεν είναι ένας φιλάργυρος 20άχρονος

Συνέντευξη στο BBC έδωσε ο νεαρός άσος της Λίβερπουλ, Ραχίμ Στέρλινγκ και φυσικά κεντρικό θέμα ήταν το γεγονός πως δεν συμφωνεί με την Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Στέρλινγκ ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια και λαμβάνει 35.000 λίρες την εβδομάδα (48.000 ευρώ).

Οι "κόκκινοι" του έκαναν πρόταση με 100.000 λίρες την εβδομάδα (138.000 ευρώ), την οποία ο Μπρένταν Ρότζερς την χαρακτήρισε "απίστευτη προσφορά", όμως ο διεθνής Άγγλος άσος την απέρριψε, βάζοντας τις διαπραγματεύσεις στην άκρη μέχρι το καλοκαίρι.

"Δεν θέλω να με βλέπουν ως ένα φιλάργυρο 20άχρονο", τόνισε ο Στέρλινγκ στο BBC. "Θέλω απλά να με βλέπουν ως ένα παιδί που αγαπώ να παίζει ποδόσφαιρο".

"Μιλώ διαρκώς για τα τρόπαια που θέλω να κερδίσω στην καριέρα μου. Δεν μιλώ για το πόσα αυτοκίνητα θα οδηγήσω, πόσα σπίτια θα έχω. Απλά θα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος".

Στέρλινγκ: "Δεν είμαι φιλάργυρος 20άχρονος"

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στέρλινγκ το καλοκαίρι θα απορρίψει το καλοκαίρι ακόμη και πρόταση 180.000 λιρών την εβδομάδα, καθώς φοβάται πως ο Μπρένταν Ρότζερς θα τον χρησιμοποιεί ως μπακ-χαφ στο 3-4-3 (και όχι στην τριάδα της επίθεσης δηλαδή).

Ο ίδιος πάντως έχει αναφέρει πως θα υπέγραψε και συμβόλαιο 90.000 λιρών την εβδομάδα, αν του είχαν κάνει πρόταση νωρίτερα.

Δήλωσε πως τον κολακεύει το ενδιαφέρον την Άρσεναλ, πως θέλει απλά το καλύτερο για το μέλλον του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί ξανά με την Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ