ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σουάρες

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σουάρες

Η Λίβερπουλ αυτοκτόνησε στο Λονδίνο, απ' όπου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, κάνοντας νέο δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται πλέον αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε "Σέλχαστ Παρκ", όπου Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων, έψαξαν και για περισσότερα γκολ προκειμένου να βελτιώσουν τη διαφορά τερμάτων τους και αυτό τελικά τους κόστισε. Η Πάλας βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 3-3 και να κάνει επί της ουσίας δώρο το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες της Λίβερπουλ λύγισαν μην μπορώντας να πιστέψουν τι έχει γίνει. Στίβεν Τζέραρντ και Μάρτιν Σκρτελ δάκρυσαν, αλλά εκείνος που με τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει ήταν ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός έβαλε το κεφάλι του μέσα από την μπλούζα και αποχώρησε απαρηγόρητος από τον αγωνιστικό χώρο. Κάποια στιγμή Τζέραρντ και Κόλο Τουρέ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να διώχνει και την κάμερα.

Στις κερκίδες η ατμόσφαιρα ήταν ανάλογη με αρκετούς οπαδούς της Λίβερπουλ να έχουν τα χέρια τους στο κεφάλι ή να κλαίνε.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ