ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για Σουάρες

Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για Σουάρες
© IAN HODGSON

Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα συμφώνησαν να υπάρξει την Τετάρτη συνάντηση, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τον Λουίς Σουάρες.

Δε θα είναι λίγα τα επεισόδια που θα έχει και φέτος το μεταγραφικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Λουίς Σουάρες. Επί της ουσίας η πρεμιέρα γίνεται την Τετάρτη, καθώς σύμφωνα με τη "Liverpool Echo" ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ίαν Έιρ, θα συναντηθεί στο Λονδίνο με έναν εκπρόσωπο της Μπαρτσελόνα.

Ως τώρα δεν υπήρχε καμία κρούση από τους Καταλανούς, ούτε η πλευρά του παίκτη είχε ενημερώσει τους "κόκκινους" πως επιθυμία του Σουάρες είναι να πάρει μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η Λίβερπουλ κοστολογεί τον παίκτη στα 80 εκ λίρες και δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί το ποσό είναι να μπει ως έμψυχο αντάλλαγμα ο Αλέξις Σάντσες. Ο παίκτης κοστολογείται στα 30 εκ. λίρες και αρέσει πολύ στους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι θα το προτείνουν και μόνοι τους αν χρειαστεί.

Η "Mundo Deportivo" από την πλευρά της αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να δώσει 60 εκ. ευρώ, δηλαδή λιγότερα από 50 εκ. λίρες, λόγω της συμπεριφοράς του παίκτη και όσων συνέβησαν. Υπενθυμίζεται ότι ο Σουάρες είναι τιμωρημένος για τέσσερις μήνες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ