ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φεύγει ο Ακουιλάνι, ακολουθούν κι άλλοι

Φεύγει ο Ακουιλάνι, ακολουθούν κι άλλοι
Ακουιλάνι

Φιορεντίνα και Λίβερπουλ ήρθαν σε συμφωνία και ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι είναι μία ανάσα από τον επαναπατρισμό. Διαβάστε ποιοι ακόμα ενδέχεται να αποχωρήσουν από τους "κόκκινους" και τις φήμες που συνδέουν τον Άγκερ με Μπάρτσα και Σίτι.

Η Φιορεντίνα αναμένεται να είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Ο Ιταλός ούτε αυτή τη χρονιά θα πάρει μία ευκαιρία στη Λίβερπουλ, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου δεν είναι διατεθειμένοι να τον κρατήσουν στο "Άνφιλντ".

Η Φιορεντίνα, από την πλευρά της, αναζητούσε έναν μέσο για να διαδεχτεί τον Ρικάρντο Μοντολίβο, ο οποίος υπέγραψε στη Μίλαν, και στο πρόσωπο του Ακουιλάνι βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη. Έτσι κατέθεσε πρόταση που φέρεται να αγγίζει τα 7 εκατομμύρια λίρες (9 εκατομμύρια ευρώ), η οποία έγινε αποδεκτή από τους "κόκκινους" σύμφωνα με το BBC.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε τονίσει πως θα ήθελε να πάρει μία ευκαιρία στη Λίβερπουλ, είναι γνωστό πως προτιμά να επιστρέψει στην πατρίδα του και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του.

Οι επόμενοι

Ο Ακουιλάνι είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει ανοίγοντας την πόρτα και για άλλους. Εδώ και καιρό η Λίβερπουλ προσπαθεί να βρει ομάδα που θα αγοράσει τον Άντι Κάρολ με τις Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ να ενδιαφέρονται σοβαρά. Επιπλέον, δε θα είχε αντίρρηση στην παραχώρηση του Τσάρλι Άνταμ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Φούλαμ, ενώ υποψήφιος για αποχώρηση είναι και ο Τζο Κόουλ, το συμβόλαιο του οποίου είναι πολύ υψηλό.

Άγκερ

Επιπλέον, σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mirror" αναφέρει πως ο Ντάνιελ Άγκερ ζήτησε από τον Μπρένταν Ρότζερς να φύγει από τη Λίβερπουλ. Συν τοις άλλοις, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση 13 εκατομμυρίων λιρών (16.6 εκατομμύρια ευρώ), η οποία απορρίφθηκε και αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη, ενώ οι Καταλανικές εφημερίδες βάζουν στο κόλπο και την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την "Μundo Deportivo" ο Χαβιέρ Μασεράνο, πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, τον έχει προτείνει στη διοίκηση των "μπλαουγκράνα" και η περίπτωσή του εξετάζεται. Πάντως, να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παίκτης με πρόσφατες δηλώσεις είχε τονίσει πως είναι χαρούμενος στη Λίβερπουλ.

Σούσο

Με τις ρεζέρβες θα προπονείται από την Τρίτη (31/7) ο Σούσο, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του γι' αυτή την απόφαση του Ρότζερς. "Λίβερπουλ... Επιστρέφω στις ρεζέρβες την Τρίτη. Τίποτα δεν άλλαξε" έγραψε στο Twitter του ο Ισπανός, η περίπτωση του οποίου απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, στη συνέχεια διέγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα. Πάντως, να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του και πως μπορεί να παραχωρηθεί φέτος για να μη φύγει την επόμενη σεζόν ελεύθερος.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ