ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επίσημο: Στη Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο

Monaco's Fabinho of Brazil runs for the ball during his French League One soccer match against Toulouse, in Monaco stadium, Friday, Aug. 23, 2013. The match is being played at the empty stadium because of earlier fans trouble during the match against Le Mans on May, 2013. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Monaco's Fabinho of Brazil runs for the ball during his French League One soccer match against Toulouse, in Monaco stadium, Friday, Aug. 23, 2013. The match is being played at the empty stadium because of earlier fans trouble during the match against Le Mans on May, 2013. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαμπίνιο από τη Μονακό χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα του RMC η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαμπίνιο από τη Μονακό. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους κόκκινους.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία δεν έγιναν γνωστές στην ανακοίνωση των κόκκινων τόσο για τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της η Μονακό, όσο και για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Φαμπίνιο.

Σύμφωνα πάντως με όσα ανέφερε το RMC η Λίβερπουλ με τη γαλλική ομάδα συμφώνησαν σε ένα ποσό περίπου στα 50 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους που μπορεί να έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αμυντικός μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από την Παουλίνια (μία μικρή ομάδα της Βραζιλίας) πριν μετακομίσει στις ακαδημίες της Φλουμινένσε. Εκεί τον εντόπισε η Ρίο Άβε η οποία και τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2012. Η επόμενη σεζόν τον βρίσκει να αγωνίζεται ως δανεικός στη Β ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των Μαδριλέων.

Το καλοκαίρι του 2013 πήγε ως δανεικός στην Μονακό από την οποία και αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015. Στην πενταετία του στη Γαλλία έπαιξε 232 φορές με τη φανέλα της Μονακό μετρώντας 31 γκολ και 21 ασίστ.

Δείτε το tweet της ανακοίνωσης από τη Λίβερπουλ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ