ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Συμφώνησαν Λίβερπουλ και Μονακό για τον Φαμπίνιο"

Monaco's Fabinho reacts after scoring the first goal for Monaco during the French League One soccer match against Ajaccio, in Monaco stadium, Saturday, Jan. 9 , 2016. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Monaco's Fabinho reacts after scoring the first goal for Monaco during the French League One soccer match against Ajaccio, in Monaco stadium, Saturday, Jan. 9 , 2016. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP

Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC η Λίβερπουλ και η Μονακό συμφώνησαν για την απόκτηση του Φαμπίνιο από τους κόκκινους με ένα ποσό που φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Κοντά στη δεύτερη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι, μετά από εκείνη του Ναμπί Κεϊτά από τη Λειψία, φέρεται να είναι η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το RMC οι κόκκινοι τα βρήκαν σε όλα με τη Μονακό για την απόκτηση του Φαμπίνιο.

Συγκεκριμένα το γαλλικό Μέσο κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών που φτάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, τονίζεται ότι σε αυτή θα υπάρχουν και μπόνους το ύψος των οποίων δεν έχει γίνει γνωστό. Από την πλευρά του ο παίκτης φέρεται να γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του και είναι θετικό στο να μετακομίσει στην Αγγλία από το γαλλικό Νότο.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αμυντικός μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από την Παουλίνια (μία μικρή ομάδα της Βραζιλίας) πριν μετακομίσει στις ακαδημίες της Φλουμινένσε. Εκεί τον εντόπισε η Ρίο Άβε η οποία και τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2012. Η επόμενη σεζόν τον βρίσκει να αγωνίζεται ως δανεικός στη Β ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα των Μαδριλέων.

Το καλοκαίρι του 2013 πήγε ως δανεικός στην Μονακό από την οποία και αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015. Στην πενταετία του στη Γαλλία έπαιξε 232 φορές με τη φανέλα της Μονακό μετρώντας 31 γκολ και 21 ασίστ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ