ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Κλοπ

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Κλοπ
2015 LIVERPOOL FC

Δίχως να παραμερίσει τις ευθύνες της ομάδας του, ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε σε έντονα επικριτικό τόνο τις διαιτησίες των τελευταίων αγώνων της Λίβερπουλ.

Η Σαουθάμπτον απέκλεισε τη Λίβερπουλ ένα βήμα πριν από τον τελικό του αγγλικού League Cup το βράδυ της Τετάρτης (25/1), κάτι που, πέραν των άλλων, είχε ως συνέπεια και τον έντονο εκνευρισμό του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός "ξέσπασε" κατά της διαιτησίας, εστιάζοντας σε ένα -ξεκάθαρο κατά την άποψή του- χέρι εντός της περιοχής των "Αγίων", στο οποίο ο διαιτητής δεν καταλόγισε το πέναλτι. Μάλιστα, υποστήριξε πως τις τελευταίες εβδομάδες οι διαιτησίες κατά της ομάδας του πληθαίνουν.

“Το χέρι είναι καθαρό. 100% καθαρό. Ίσως να μην είναι ενδιαφέρον, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να το δεχτούμε όταν συμβαίνει κάθε εβδομάδα", είπε αρχικά.

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Κλοπ

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο ματς ανάμεσα στην ομάδα του και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είχαν σκοράρει από θέση οφσάιντ: "Η Γιουνάιτεντ πέτυχε ένα γκολ που ήταν ένα μέτρο οφσάιντ... Είναι δουλειά μου να λέω πως είναι όλα καλά; Έχουμε πολλές τέτοιες καταστάσεις και κανείς δεν βγαίνει να ζητήσει συγγνώμη. Αν μας είχαν δοθεί τα πέναλτι, κανείς δεν θα μιλούσε για τις επιδόσεις μας σε αυτά τα παιχνίδια”.

Πάντως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη της ομάδας του: “Κολλήσαμε στο συνηθισμένο μας πλάνο. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Πρέπει να το δεχτούμε και να συνεχίσουμε το... σόου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νοκ-άουτ με 2η ήττα η Λίβερπουλ
Ο τσακωμός των Μουρίνιο και Κλοπ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ