ΑΓΓΛΙΑ

Νοκ-άουτ με 2η ήττα η Λίβερπουλ

Νοκ-άουτ με 2η ήττα η Λίβερπουλ

Η Σαουθάμπτον νίκησε 1-0 στο "Anfield" και πήρε την πρόκριση στον τελικό του League Cup, καθώς είχε νικήσει τη Λίβερπουλ με το ίδιο σκορ στο πρώτο ματς (video)

Η Σαουθάμπτον θα παίξει στον τελικό του League Cup για δεύτερη φορά στην ιστορία της, καθώς απέκλεισε τη Λίβερπουλ και μάλιστα με δεύτερη νίκη!

Μετά το 1-0 στο "St Mary's", οι "Άγιοι" επικράτησαν με το ίδιο και στο "Anfield", χάρη σε γκολ του Σέιν Λονγκ στο 91', "χτυπώντας" στην αντεπίθεση, ενώ η οι "κόκκινοι" πίεζαν για το τέρμα που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να παίξει για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό και για 13 στην ιστορία της (8 τρόπαια σε 12 τελικούς), ενώ η Σαουθάμπτον επιστρέφοντας σε τελικό μετά από 38 χρόνια (1979 ο μοναδικός της με Νότιγχαμ Φόρεστ), έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έφτασε στον τελικό χωρίς να έχει δεχτεί γκολ!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Άρνολντ, Ματίπ, Λόβρεν, Μίλνερ, Χέντερσον, Εμρέ Τζαν (78' Ορίγκι), Λαλάνα, Φιρμίνο, Κοουτίνιο (87' Βαϊνάλντουμ), Στάριτζ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Σέντρικ Σοάρες, Στέφενς, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Οριόλ Ρομέου, Γουόρντ-Πρόουζ (59' Χέιμπιεργκ), Στίβεν Ντέιβις, Τάντιτς, Ρέντμοντ (81' Σιμς), Τζέι Ροντρίγκεθ (46' Λονγκ).

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 0-1 (91' Λονγκ) [ 0-1]

Πέμπτη

Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45) [ 0-2]

*ο τελικός στις 26/2 στο "Wembley"

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον 0-1

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ