ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Διαφωνία Λίβερπουλ και Γουαρδιόλα για Σουάρες

Διαφωνία Λίβερπουλ και Γουαρδιόλα για Σουάρες

Μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Λουίς Σουάρες, με την πλευρά του παίκτη να υποστηρίζει πως ο 26χρονος μπορεί να φύγει αν κατατεθεί πρόταση 40 εκ. λιρών. Δε θέλει να αποχωρήσει ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ, ενδιαφέρονται για Μπερνάρντ οι "κόκκινοι".

Σε σίριαλ αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση του Λουίς Σουάρες, ο οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού καλοκαιριού.

Ο Ουρουγουανός, ο οποίος θα συμμετέχει κανονικά στην περιοδεία της Λίβερπουλ στην Αυστραλία, δεν κρύβει ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του, η οποία όμως κάνει δύσκολη τη ζωή του με τη στάση που τηρεί, δηλαδή την άρνησή της να μπει σε διαπραγματεύσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που η πλευρά του ποδοσφαιριστή ψάχνει έναν τρόπο για να γίνει πιο εύκολη η φυγή του. Στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι ο Σουάρες υπάρχει μία ρήτρα 40 εκ. λιρών και ο Πέρε Γουαρδιόλα, ατζέντης του ποδοσφαιριστή και αδερφός του Πεπ, ερμηνεύει τη συγκεκριμένη ρήτρα ως ρήτρα αποδέσμευσης. Έτσι ενημέρωσε τους "κόκκινους" πως σε περίπτωση που έρθει πρόταση τέτοιου ή μεγαλύτερου ύψους εκείνοι θα πρέπει να τον παραχωρήσουν.

Ωστόσο, τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η εν λόγω ρήτρα δεν υποχρεώνει τη Λίβερπουλ να πουλήσει τον παίκτη, απλώς την αναγκάζει να λάβει σοβαρά υπόψη της την πρόταση και να μπει σε διαπραγματεύσεις. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, όμως, θεωρεί πως ο παίκτης θα πρέπει να πουληθεί -αν πουληθεί- τουλάχιστον με τα ίδια χρήματα που δόθηκε ο Φερνάντο Τόρες, ήτοι 50 εκ. λίρες.

Θέλει Μπερνάρντ, "κολλάει" του Ντάουντινγκ

Εν τω μεταξύ, ο Μπερνάρντ φαίνεται να είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ μετά το ναυάγιο με τον Χένρικ Μχιταριάν. Η περίπτωση, όμως, του 20χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης περίπου στα 20 εκ. λίρες, δεν είναι εύκολη, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, τη στιγμή που η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τέλος, δυσκολίες υπάρχουν για τους "κόκκινους" και με τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ. Ο Ρότζερς δε θα είχε αντίρρηση να παραχωρήσει τον Άγγλο εξτρέμ, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί η Γουέστ Χαμ. Ο Σαμ Άλαρνταϊς φέρεται να είναι διατεθειμένος να δώσει 8 εκ. λίρες για να τον κάνει δικό του, αλλά αυτό δε συγκινεί τον πρώην παίκτη της Άστον Βίλα, που ενημέρωσε τη Λίβερπουλ πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από το "Άνφιλντ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ