ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Απαλλάσσεται ο Σακό

Απαλλάσσεται ο Σακό

Η τιμωρία ενός μηνός στον Μαμαντού Σακό για το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση ουσίας δεν θα επεκταθεί, κάτι που σημαίνει ότι ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός της Λίβερπουλ μπορεί να επανέλθει στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Στις 23 του περασμένου Απριλίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός "RMC" αποκάλυψε ότι ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός της Λίβερπουλ, Μαμαντού Σακό, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Αμέσως, η UEFA κίνησε την απαιτούμενη διαδικασία, για να εξετάσει την υπόθεση κι εν τέλει τον έθεσε εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας για διάστημα 30 ημερών, με απόφαση της 28ης Απρίλη.

Το διάστημα τιμωρίας του λήγει σήμερα (Σάββατο) και δεν πρόκειται να επεκταθεί. Κι αυτό γιατί έγιναν δεκτά τα επιχειρήματα της υπερασπιστικής του γραμμής. Η ουσία στην οποία βρέθηκε ο Σακό - στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League στις 17 Μαρτίου - δεν είναι στη λίστα με τις απαγορευμένες, με τον Γάλλο άσο της Λίβερπουλ να αποκλείεται από την κατηγορία περί ντοπαρίσματος.

Όπως και να 'χει και με την προσωρινή τιμωρία των 30 ημερών να λήγει, ο Μαμαντού Σακό μπορεί να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες από τις αρχές της εβδομάδας.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ