ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Και όχι στον αγωνιστικό χώρο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χριστόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Σε αινιγματική δήλωση προχώρησε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος, αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Πλατανιά. Διαβάστε τι είπε.

Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά μόλις έχει ολοκληρωθεί και ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιάννης Χριστόπουλος, αφήνει αιχμές δίχως να κατονομάζει. Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ανέφερε τα εξής:

Ο Χριστόπουλος ανέφερε στη Nova: " Νομίζω μας αδικεί το σκορ. Ο Πλατανιάς έκανε 2 φάσεις στην αρχή και μπήκαν τα γκολ και μετά η επόμενη φάση στο 90'. Είναι πολύ βαριά η ψυχολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει σήμερα και όχι στον αγωνιστικό χώρο".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Λεβαδειακού, όταν ρωτήθηκε σχετικά, δεν θέλησε να δώσει διευκρινήσεις, λέγοντας το εξής: " Ίσως ήταν λάθος μου αυτό που έκανα. Δεν σχολιάζω ποτέ τη διαιτησία, αλλά αντιλήφθηκα κάποια πράγματα που με παραξένεψαν. Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να πω κάτι για αυτό".

Είπε ακόμα: " Όταν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι βρίσκεσαι πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό με στημένη φάση και όταν η ομάδα βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται, η αντίδραση είναι δύσκολη. Καταλαβαίνω την πίεση που δέχονται αυτά τα παιδιά

Δυστυχώς ο αντίπαλος προηγήθηκε με 2-0 στην αμέσως επόμενη στημένη φάση. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να παίξουμε, να δημιουργήσουμε, κάναμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την αριθμητική μας υπεροχή, απέναντι σε μια κλειστή ομάδα. Βάλαμε ένα γκολ, κάναμε φάσεις, είχαμε όμως μετά την αποβολή την απουσία του Μάντζιου από μπροστά"

Αυτό μας στέρησε πολλά πράγματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν πήραμε τίποτα από αυτό το ματς, αν και η εικόνα μας δεν ήταν για να χάσουμε Πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την ήττα, να σταθούμε δίπλα σε αυτούς ποδοσφαιριστές και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη και του εύχομαι καλή συνέχεια".

Για το αν έπρεπε να ξεκινήσουν από την αρχή Γιουσούφ και Σουμπίνιο:

"Ο Σουμπίνιο έρχεται από απουσία τεσσάρων μηνών, από χειρουργείο. Ο Γιουσούφ ήρθε στην ομάδα μετά τις γιορτές. Έχει να παίξει από πέρυσι τον Απρίλιο. Ο Νιασέ είναι στην ομάδα 10 μέρες. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα από τη μέρα που ήρθα. Πρέπει να βρούμε λύσεις για να το σταματήσουμε αυτό. Δεν έχει να κάνει μόνο με την άμυνα.

Είναι συνάρτηση όλα αυτά. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα είμαστε πιο έτοιμοι. Να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και ο Μάντζιος, που είναι σημαντικός για την επίθεσή μας".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ