ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ωραίοι οι νέοι αλλά ο παλιός ήταν αλλιώς στον Λεβαδειακό

Ωραίοι οι νέοι αλλά ο παλιός ήταν αλλιώς στον Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Ανιγκό στη πρεμιέρα του Λεβαδειακού κόντρα στον ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε έξι από τα οκτώ μεταγραφικά αποκτήματα στην αρχική ενδεκάδα οι οποίοι άφησαν θετικές εντυπώσεις αλλά ο Τριποτσέρης με το περιβραχιόνιο στο χέρι είχε τη καθοδήγηση της αμυντικής γραμμής των πράσινων.

Ως απόλυτα επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηρισθεί το ντεμπούτο του Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο του Λεβαδειακού με τους Βοιωτούς να αποσπούν ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Στο ντεμπούτο του στη Super League ο Γάλλος προπονητής στηρίχθηκε κατά πολύ στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας καθώς στην ενδεκάδα που παρέταξε οι έξι από τους έντεκα αποκτήθηκαν πρόσφατα. Ο λόγος για τους Επασί, Αντιλέχου, Ζαραδούκα, Τσαμπούρη, Μητρόπουλο και Μπραντάο. Όσο για τους άλλους πέντε ανήκαν και πέρσι στο ρόστερ, οι Τριποτσέρης, Νιάς, Μεντί, Γιουσούφ και Γιακουμάκης. Επίσης στο δεύτερο μέρος έριξε στη μάχη έναν νέο (Αμαράλ) και δυο παλιούς (Σίλβα, Καψάσκη).

Οι νέοι σίγουρα ήταν ωραίοι και άφησαν καλές εντυπώσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ και αν δέσουν ακόμα περισσότερο τότε ο Λεβαδειακός δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία φέτος.

Από τους παλιούς αυτός που ξεχώρισε ήταν ο παλιότερος, Θοδωρής Τριποτσέρης, ο οποίος πλέον είναι στην 6η του χρονιά στην ομάδα της Βοιωτίας έχοντας αγωνιστεί τόσο στη Super League όσο και στη Football League με τους πράσινους.

Μάλιστα ο "Τρίπο" ήταν ο ποδοσφαιριστής στον οποίο ο Ανιγκό εμπιστεύθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στη καριέρα του 31χρονου αμυντικού στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Επίσης σε αυτό το 3-5-2 με το οποίο παρατάχθηκε ο Λεβαδειακός ο Ανιγκό εμπιστεύθηκε στον Τριποτσέρη το ρόλο του λίμπερο για να καλύπτει τα κενά που άφηναν οι Αντιλέου, Μεντί κόντρα σε μια επιθετική τριπλέτα όπως αυτή των Μακ, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς όπου σίγουρα οι Βοιωτοί θα είχαν αρκετή δουλειά. Και τα πήγαν εξαιρετικά, δέχθηκαν ελάχιστη πίεση με βάση τα δεδομένα και μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν πάρα πολύ καλά σε ότι πρόβλημα δημιουργήθηκε στην άμυνα τους.

Ο Έλληνας αμυντικός και οι υπόλοιποι πράσινοι τα πήγαν εξαιρετικά κόντρα σε μια από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και για αυτό και μετά το τέλος απέσπασαν τα εύσημα του Γάλλου τεχνικού. Ο οποίος δεν αποκλείεται από τη στιγμή που είδε την ομάδα του να αποδίδει πολύ καλά με αυτό το 3-5-2 να παρατάσσει και στα υπόλοιπα ματς, τουλάχιστον, κόντρα στις μεγάλες ομάδες της ομάδα του με αυτό το σύστημα.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ